לכבוד חג השבועות: מתכון מיוחד לפסטה מוקפצת; באדיבות שף רותם

פסטה מוקפצת

לכבוד חג השבועות מוגש לכם מתכון לפסטה מוקפצת טעימה במיוחד.

מצרכים: חבילה של פסטה לבחירה 500 גרם – מוכנה לפי הוראות ההכנה שעל גבי האריזה, 10 עגבניות שרי חציות לחצי, 15 זיתי קלמטה מגולענים שלמים, סלסלת פטריות שמפניות חתוכות לרבעים, 3 שינים שום פרוסות, 3 כפות שמן זית, 1 כפית שמן כמהין לבן, חצי כפית מלח, קורט פלפל שחור, 6 עלים של בזיליקום.

אופן הכנה: יש לחמם מחבת גדולה עם שמן זית ולטגן את השום, לאחר מכן יש להוסיף בשלבים את עגבניות השרי, הפטריות, הזיתים, והבזיליקום, לערבב ביחד עם הפסטה ולהגיש חם.

פסטה מוקפצת
צילום: רותם צוצו
לקראת פתיחת אירופה למחוסנים: Wizz Air  מודיעה על השקת הקו לבארי איטליה

אהבתם את הכתבה? שתפו...

מה חדש?

דילוג לתוכן