מתכון מיוחד לחג השבועות: פטוציני יין לבן וענבים

פטוצ'יני יין לבן וענבים

לכבוד חג השבועות אנו מגישים לכם מתכון מיוחד לפטוציני יין לבן וענבים.

מצרכים: 500 גרם פטוציני מבושל בהתאם להורכות ההכנה שעל גבי האריזה, 200 גרם ענבים סגולים /ירוקים אפשר לשלב ביחד חצויים לחצי, חצי כוס יין לבן, כפית וחצי פלפל שחור גרוס, רבע כפית מלח, 6 עלים של מרווה, 4 כפות שמן זית, כפית סוכר לבן.

אופן הכנה:

1.יש לחמם מחבת ולהכניס את הענבים החצויים יחד עם הסוכר על אש נמוכה ל 10 דקות.

2. להגביר את האש ולהוסיף את היין הלבן והמרווה ולהביא לרתיחה.

3.לערבב יחד עם הפסטה ולהוסיף את הפלפל השחור והמלח.

המלצת הגשה: מומלץ להגיש עם גבינה בולגרית או רוקפור חתוכות לקוביות או מגורדות לפי הטעם.

פטוצ'יני יין לבן וענבים
צילום: רותם צוצו
לכבוד חג השבועות: מתכון מיוחד לפסטה מוקפצת; באדיבות שף רותם

אהבתם את הכתבה? שתפו...

מה חדש?

תפריט נגישות