החברה הודיעה שתמשיך להציע טיסות הלוך-חזור ללרנקה ב-199 דולר ולאתונה ב-299 דולר – בחברה טוענים כי יש היצע מושבים וקוראים להזמין מראש
בעקבות ביטולי טיסות של חברות תעופה זרות והביקוש הגבוה לחזרה לישראל, אל על הודיעה היום (ה') על הארכת מדיניות "מחירי התקרה" עד ליום 7.6 – יום אחרי חג השבועות.
במסגרת ההארכה, תציע החברה טיסות הלוך-חזור ליעדים קרובים במחירים קבועים מראש:
- ללרנקה: 199 דולר
- לאתונה: 299 דולר
הכרטיסים משתייכים למחלקת LITE ואינם כוללים כבודה. באל על מדגישים כי מדובר ביעדים שמהם ניתן להמשיך בטיסות קונקשן לישראל בעזרת חברות תעופה אחרות.
מחירים גם בטיסות חד-כיווניות לישראל
אל על הודיעה גם על הארכת מחירי תקרה בטיסות חד-כיווניות לישראל ממספר יעדים נוספים:
- לרנקה: עד 99 דולר
- אתונה: עד 149 דולר סלוניקי: עד 289 דולר
- רומא: עד 333 דולר
- ברצלונה: עד 349 דולר
- פריז: עד 392 דולר
- לונדון-לוטון: עד 424 דולר
- ניו יורק: עד 799 דולר (Classic)
בחברה מציינים כי יש היצע מושבים פנויים בטיסות הממריאות בתאריכים הללו, וקוראים לציבור הנוסעים להקדים ולהזמין.
מאז פרסום המחירים המיוחדים, הוזמנו כ-20,000 כרטיסי "חילוץ" (חד כיוונים לישראל) במחירי תקרה כפי שפורסמו, והחברה ממשיכה לפעול ללא לאות כדי לסייע לישראלים לשוב הביתה בתקופה מאתגרת זו.
בנוסף, בשל ביטולי החברות הזרות, אל על מטפלת בימים אלה באלפי פניות מיוחדות ומגלה גמישות מירבית כדי לסייע לישראלים שנתקעו בחו״ל וכן לכוחות הביטחון והטסות מיוחדות.
בשל כך, זמני ההמתנה במוקד עשויים להיות ארוכים מהרגיל. אנו עושים כל מאמץ כדי לענות לכל פנייה בהקדם.
אל על מבקשת להבהיר, לאור פרסומים שגויים ומגמתיים בתקשורת, כי מחירי כרטיסי אל על מפורסמים באתר החברה. אנו ממליצים לציבור הנוסעים לבדוק גם באתר ובערוצי השירות הדיגיטליים של החברה במקרה של מחיר אשר חורג מפרסומי החברה.
החיים תלויים בחוט דנטלי: רופא שיניים לקה בליבו – במהלך טיפול במרפאה

צילום: דוברות אל על