לקראת חג הפסח ועונת הטיולים: החברה מפרסמת הנחיות חדשות להגנה על הארנק הדיגיטלי – ומבקשת מהציבור "לא להתפתות גם אם זה נראה מפתה מדי"
חג הפסח – תקופה המאופיינת בגל קניות, מבצעים וטיולים בארץ ובחו"ל – חברת VISA מפרסמת אזהרה חמורה לציבור הישראלי: היזהרו מהונאות סייבר ועוקצים מקוונים.

הונאות פישינג: זהירות מ"הטבות חג" ו"מבצעי פסח"
הזהרו מעוקץ מקוון באמצעות בדיקת אמינות האתרים, אימות פרטי השולח, התקינו ססמאות חזקות, הירשמו להתראות רכישה, ועקבו אחרי חשבונותיכם
ולמטיילים – גלו ערנות באזורים צפופים: שמרו על הארנקים והיזהרו מכל מי שמתקרב אליכם יותר מדי, במיוחד באזורים צפופים.
פישינג: היזהרו מהונאות כמו מבצעי חג , משלוח חבילות, מתנות והודעות על בעניינים פיננסיים שלכם. אמתו תמיד את פרטי השולח והימנעו מלחיצה על קישורים ממקורות לא ידועים. הדבר נכון לדוא"ל, לטלפון או להודעת טקסט.

סוחרים מזויפים: סוחרים מזויפים ואתרים מזויפים מפרסמים מוצרים מוזלים מאוד ברשתות החברתיות, ומפתים קונים ללחוץ ולהכנס פנימה. גם כאן אמתו את הלגיטימיות שלהן ובכך תימנעו מגניבת נתונים או מהזמנות שעשיתם שלא יגיעו לעולם.
הפעילו אימות רב-שלבי: הפעילו אימות רב-שלבי בכל סביבות הכניסה הרגישות כדי להוסיף שכבת אבטחה נוספת.
השתמשו בסיסמאות חזקות וייחודיות: השתמשו בפרקטיקות הטובות ביותר בתחום הסייבר, כולל הגנה מפני פישינג בדפדפן האינטרנט שלכם ושימוש בסיסמאות חזקות וייחודיות לחשבונות שונים.
עקבו אחר חשבונות פיננסיים: בדקו באופן קבוע חשבונות, דוחות בנק ודוחות אשראי כדי לזהות חריגות שיכולות להעיד על הונאה או גניבת זהות.
הירשמו להתראות רכישה: הירשמו לשרות התראות רכישה של מנפיק כרטיס האשראי שלכם.
אמתו כתובות אתרים: בעת תשלום מקוון, בידקו שהכתובת מתחילה ב-"https://" ושימו לב לשיטת התשלום המבוקשת, גם היא יכולה להדליק נורה אדומה
הישתמשו בשיטות תשלום בטוחות: העדיפו להשתמש בכרטיסי אשראי או שירותי תשלום בטוחים לרכישות מקוונות. להן יש תכונות הגנה שיכולות לעזור לכם לשחזר כספים שאבד עקב הונאה.
לעולם אל תמסרו קודי גישה חד-פעמיים למספרים חסומים: לעולם אין למסור קוד גישה חד-פעמי למתקשר לא ידוע, או בדוא"ל או בהודעת טקסט,
לעולם אל תתקינו תוכנת גישה מרחוק אלא אם כן הונחיתם על ידי ספק תמיכה אמין.
לרדת במשקל דווקא בפסח? איך עושים את זה בלי רגשות אשם
