את חג הפסח הזה פותחים רק אצל משק זנזורי אצל האיכר זנזורי שדה עוזיהו חקלאות ישירה היישר מהחקלאי לצרכן.
כמו שוק, אבל באינטרנט ירקות ופירות קונים ישירות מהחקלאי. מוצרים בסטנדרטים הכי גבוהים , את זה לא תמצאו אצל הירקן השכונתי או בסופר .
האיכר זנזורי מציע מבצעים שימלאו את השולחן שלכם בהמון בריאות, טריות ואהבה היישר מהאדמה עד לבית במשלוח דרך האתר האיכר זנזורי.
תוכלו למצוא :
5 חסה ב-10 שקלים
3 כרפס ב- 10 שקלים
כרישה, פול, מרור, ביצים ,אגוזים, תמרים… את כל מנהגי החג תוכלו לקבל במשלוח עד לבית ניתן להזמין בכל ימות השבוע , מלבד חנות המשק מציעים אתר אונליין שיש בתוכו מגוון רחב של פירות וירקות טריים, מוצרי טבע במחירים משתלמים .
חנות משק הפעילה מזה שש שנים במושב שדה עוזיהו הסמוך לאשדוד ובה נמכרת תוצרת טרייה, איכותית והטובה ביותר מהשדה במחירים משתלמים: מגוון רחב של פירות וירקות טריים מכל הסוגים והמינים, מוצרי טבע ומוצרים אורגניים במחירים משתלמים.
החנות נפתחה לקהל הרחב לאחר 50 שנה, שבהן פועל המשק החקלאי של משפחת זנזורי במושב שדה עוזיהו, שהצליחה להקים אימפריה של חקלאות בשיטת חקלאות ישירה, שלמעשה מחזקת את החקלאים בישראל ותומכת בייצור כחול-לבן שיוצא טרי מהאדמה היישר ללקוח.
"האיכר זנזורי" היא חנות משק שניתן למצוא בה חקלאות ישראלית ישירה מחקלאים, מכירה באונליין וקבוצות רכישה לפי אזורים, משלוחים וקווי חלוקה מהדרום עד שדרות וקרית גת ועד הצפון – כפר סבא, רעננה והוד השרון.
חג הפסח, בדומה לחגים אחרים, נהפך כבר מזמן למרתון בלתי נגמר של אוכל עתיר קלוריות ושומנים, אבל דווקא בקערת ליל הסדר שלנו ניתן למצוא אוצרות של בריאות היישר ממשק זנזורי.
אז מהם הערכים התזונתיים והסגולות הבריאותיות של החסה והכרפס ומה החשיבות שלהם שהם מגיעים מספר שעות מהקטיף עד אליכם: חסה היא מקור מצוין לוויטמין A (במיוחד עקב תכולה גבוהה של בטא-קרוטן אותו יודע הגוף להמיר לוויטמין A), ויטמין K, חומצה פולית וויטמין C. בנוסף, היא מהווה מקור טוב לסיבים תזונתיים ומינרלים כמו אשלגן וברזל. היא גם מקור טוב לוויטמינים B1, B2, B6, לחומצות שומן מסוג אומגה 3 ולמינרלים נוספים דוגמת מגנזיום וסידן.
הכרפס: עליו וגבעוליו הירוקים של הכרפס, הקרוי גם סלרי, שיעטרו את קערת הפסח, הם הרבה מעבר לירק דל קלוריות. הסלרי הוא ירק נחקר מאוד ומחקרים חדשים מחזקים ידע קודם בנוגע ליתרונותיו הבריאותיים. חשוב לחתוך את הסלרי סמוך לאכילתו על מנת לשמר את הפוטנציאל התזונתי שלו.
סלרי הוא מקור מצוין לוויטמין K, החשוב לבניית העצמות, והוא מכיל גם סידן ומגנזיום החשובים לתפקוד זה. הוא מהווה מקור טוב מאוד לחומרים החשובים לבריאות הלב דוגמת סיבים תזונתיים, אשלגן וחומצה פולית ולחומרים התומכים במערכת החיסון, ביניהם ויטמיןA וויטמין C.
לכרפס סגולות אנטי-דלקתיות, כולל הגנה מפני דלקת במערכת העיכול, אמנם בסדר הפסח אוכלים את הכרפס בצורתו הטרייה, אבל גם אם מאדים אותו, נוגדי חמצון פנוליים אלה אינם הולכים לאיבוד.