העונה נפתחה: מתכון טאקוס עוף ואבוקדו עם טעם קיץ ישראלי טרי

צילום: הדס ניצן

חקלאי גרנות, מגדלת ומשווקת האבוקדו הגדולה בארץ, מציעה מתכון קייצי קליל ומלא טעמים: טאקוס עוף ואבוקדו טרי

עונת האבוקדו נפתחה רשמית בישראל, וחקלאי גרנות המגדלת והמשווקת המובילה של אבוקדו מקומי מציגה מתכון צבעוני ורענן: טאקוס עוף ואבוקדו. השילוב בין האבוקדו הטרי שנקטף זה עתה לבין עוף עסיסי וירקות קלילים מבטיח חוויית בישול קלה ומהירה עם תוצאה עשירה צבעונית ובריאה שמכניסה את האבוקדו למרכז הצלחת.

מצרכים (לכ4 מנות):

4 טורטיות
2 אבוקדו מוכן לאכילה של "חקלאי גרנות"
1 כוס גרגרי תירס
6 עגבניות שרי חצויות
1 כוס שעועית שחורה (מבושלת ומסוננת)
2 יחידות חזה עוף
4 עלי חסה
1 פלפל אדום/צהוב חתוך לקוביות
1/2 בצל סגול קטן קצוץ דק
4 כפות שמן זית
1 כפית פפריקה מתוקה/חריפה
קורט מלח
קורט פלפל שחור גרוס
להגשה: לימון ליים, פלפל חלפיניו

אופן ההכנה:

1. מחממים תנור ל180 מעלות.
2. מסדרים את הטורטיות בצלוחיות עמוקות, מניחים בתבנית ואופים בתנור כ10 דקות. מוציאים ומצננים.
3. מערבבים שמן זית, פפריקה, מלח ופלפל שחור בקערה רחבה. מכניסים את חזה העוף ומערבבים עד שהם נעטפים בתערובת. צורבים היטב את העוף על מחבת פסים במשך כ 5 דקות מכל צד, עד לקבלת פסי צריבה יפים משני הצדדים. מצננים וחותכים לקוביות.
4. מרפדים כל טאקו בעלה חסה, מניחים קוביות עוף, קוביות פלפל, קוביות אבוקדו, תירס, קוביות עוף, חצאי עגבניות שרי ובצל סגול.
5. מגישים עם סחיטה נדיבה של לימון ליים וחלפיניו בצד לאוהבי החריף.

שירות פורץ דרך בטיפול ייחודי לילדים שלא חשים כאב

צילום: הדס ניצן
צילום: הדס ניצן
צילום: הדס ניצן
צילום: הדס ניצן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אהבתם את הכתבה? שתפו...

מה חדש?

תפריט נגישות