גם מייק-אפ, גם קונסילר – ובעיקר עמידות עד 48 שעות: הדור החדש של Infaillible Skin Ink מבטיח תוצאה מושלמת בנגיעה אחת
מותג האיפור הבינלאומי לוריאל פריז משיק מוצר פורץ דרך תחת סדרת 'אינפליבל' הפופולרית: Infaillible Skin Ink 2 ב-1 – מייק-אפ נוזלי וקונסילר במוצר אחד. מדובר בפתרון איפור חדשני המספק גם כיסוי מלא ואחיד וגם טשטוש מדויק של פגמי עור, עם עמידות של עד 48 שעות.
גם וגם – בלי להתפשר
הפורמולה החדשה נועדה להעניק מראה טבעי אך עם כיסוי מקצועי – כזה שמחזיק מעמד גם בתנאים קשים כמו מים, זיעה או שפשוף. המרקם קליל ונושם, מתאים לכל סוגי העור – כולל עור רגיש – ואינו סותם נקבוביות.
אפליקטור חכם, התאמה אישית
המוצר כולל אפליקטור ייחודי עם גב רחב למריחה אחידה וקצה מחודד להנחה מדויקת כקונסילר. הוא מוצע בשבעה גוונים שנבחרו בקפידה על מנת להבטיח התאמה מושלמת לכל גוון עור, ולשמור על מראה אחיד וטבעי.
מחיר ונגישות
מחיר מומלץ לצרכן: 80 ש"ח
מחיר השקה לחודש יולי: 69.90 ש"ח בלבד
הוראות שימוש
יש לנער היטב במשך 10 שניות לפני המריחה, ולמרוח על עור נקי.
בעידן שבו האיפור הופך מדויק, עמיד וקל לשימוש – לא מעט נשים מעדיפות פתרונות מיידיים להבלטת היופי הטבעי מבלי לעבור תחת סכין המנתחים. ובכל זאת, מגמה עולמית אחרת צוברת תאוצה דווקא מהכיוון ההפוך: מיליונים ברחבי העולם בוחרים בשיטות אסתטיות כירורגיות ולא כירורגיות – עם ניתוח אחד שכובש את המקום הראשון.
