הכי קרוב לגן עדן – עוגות הגבינה של וולדורף אסטוריה שבועות 2025

צילום: באדיבות מלון וולדורף אסטוריה

המלון שנבחר למוביל בישראל מציג תפריט עוגות גבינה חגיגי ומעורר השראה במסעדת King’s Court – עם שילובים מפתיעים של פיסטוק, קרמל מלוח ושוקולד איכותי

לרגל חג השבועות – החג המזוהה יותר מכל עם גבינות, שמנת, חלב ומתוקים – מלון וולדורף אסטוריה ירושלים מציג תפריט חגיגי ויוצא דופן של עוגות גבינה פרימיום, שיגישו במהלך החג במסעדת King’s Court, המסעדה החלבית המעוצבת של המלון המציעה תפריט מגוון של מנות ייחודיות וטעימות.

מלון וולדורף אסטוריה, שנבחר לאחרונה כמלון המוביל בישראל לשנת 2024 על ידי ארגון היוקרה העולמי World Travel Awards, ידוע בין היתר בזכות הסטנדרטים הגבוהים שלו בתחום האירוח, השירות והקולינריה – וכעת מציע לקהל הרחב ולמבקרי ירושלים סיבה נוספת להגיע, ליהנות, ולחגוג את שבועות בסטייל.

לכבוד החג, יצר שף קונדיטור דימיטרי חרושצ'וב, קונדיטור המלון, סדרת עוגות גבינה מפתות, חלקן על בסיס עוגת הגבינה הבסקית הפופולרית, ואחרות בהשראת קינוחים מודרניים עם שילובים מפתיעים. כל אחת מהעוגות עברה תהליך פיתוח קפדני, תוך שמירה על איזון טעמים מדויק, טקסטורות עשירות ומראה אסתטי בלתי נשכח.

חומרי הגלם – גבינות שמנת משובחות, פירות יער טריים, פיסטוק, שוקולד איכותי וחמאה צרפתית – נבחרו בקפידה כדי להבטיח תוצאה מושלמת. העוגות יוצעו במהלך חג השבועות במסעדת King’s Court, הפועלת בלובי המלון, המציעה תפריט חלבי מוקפד לצד תפריט קינוחים עשיר וקפה ותה איכותי. המקום פתוח גם לקהל הרחב, וניתן להגיע ליהנות מהקינוחים במקום או להזמין לשולחן ישיבה לארוחה באווירה אלגנטית.

העוגות שיוגשו:

עוגת גבינה בסקית, קצפת ותותים

הקלאסיקה שכולם אוהבים – עוגת גבינה באפייה גבוהה, עם מרקם עשיר וסדקים זהובים, מוגשת עם קצפת ונגיעות של תותים טריים לקונטרסט של רעננות.

עוגת גבינה בסקית עם קרם פיסטוק ודובדבנים

עוגה עם ניחוח ים־תיכוני – בסיס גבינה רך ונמס, מעליו שכבת קרם פיסטוק חלקה, ודובדבנים חמוצים המעניקים איזון נהדר לכל ביס.

עוגת גבינה בסקית עם קרם שוקולד עשיר ושטרוייזל חמאה

לחובבי המתוק: שילוב של גבינה אפויה עם קרם שוקולד מריר עשיר ושכבת פירורי חמאה מקורמלים (שטרוייזל) לפצפוץ מתוק במרקם.

עוגת שכבות קרם גבינה מוקצפת, קרמבל פקאן וקרמל מלוח

עוגת שכבות אוורירית, הכוללת קרם גבינה קליל ומוקצף, קראנצ' של קרמבל אגוזי פקאן ורוטב קרמל מלוח שמאזן את המתיקות.

עוגת גבינה עם קולי פירות יער ורוטב דובדבנים

הקינוח הקלאסי באינטרפרטציה מודרנית – עוגת גבינה חלקה ועשירה עם קולי (רוטב מרוכז) של פירות יער, וציפוי של רוטב דובדבנים כהים.

וולדורף אסטוריה ירושלים משלב אדריכלות היסטורית ירושלמית עם יוקרה בינלאומית, ומציע חוויה שלמה של רוגע, שירות מעולה, קולינריה משובחת ואירוח ברמה הגבוהה ביותר – בדיוק כמו שמגיע לחג השבועות.

לצד הקינוחים המעוררי תיאבון של חג השבועות, מתברר שגם במקומות אחרים בארץ – דווקא במטבחים פחות צפויים – מסתתרים לפעמים "מרכיבים" מפתיעים. כך, למשל, חלות לחם רגילות למראה הפכו השבוע לזירת הברחה מסוכנת בבית סוהר 'רימונים-אופק'.

חוויית בוטיק

המסעדה פתוחה בימים ראשון עד חמישי בשעות 12:00–22:00, בימי שישי מ־12:00 ועד שעה לפני כניסת השבת. במוצ"ש פתוחה שעה לאחר צאת שבת – לאורחי המלון בלבד. המקום כשר (רבנות ירושלים, וכלל המוצרים ברמת מהדרין), וההזמנות פתוחות לכלל הציבור – לאכילה במקום או במסגרת ארוחה חגיגית.
טלפונים להזמנות: 054-9509092 / 02-5423333

צילום: באדיבות מלון וולדורף אסטוריה
צילום: באדיבות מלון וולדורף אסטוריה
צילום: באדיבות מלון וולדורף אסטוריה
צילום: באדיבות מלון וולדורף אסטוריה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אהבתם את הכתבה? שתפו...

מה חדש?

תפריט נגישות