עו"ד דוד רוטנברג, שפעל בשנים האחרונות במשרד המשפטים והוביל את פרויקט הסדרת הקרקעות במזרח ירושלים, יכהן כסמנכ"ל שירות לקוחות ברשות המסים. בעברו: מוקדי הסיוע לפליטים, משפחות החטופים ומשרתי המילואים
עו"ד דוד רוטנברג מונה לתפקיד סמנכ"ל בכיר שירות לקוחות ברשות המסים, כך הודיע מנהל רשות המסים, שי אהרונוביץ'. רוטנברג (48) ייכנס לתפקידו במקום שלמה אוחיון, שפרש לגמלאות לאחר 9 שנים בתפקיד.

מאז שנת 2018 ועד למינוי הנוכחי שימש רוטנברג במשרד המשפטים בתפקידים מרכזיים, בהם המפקח הארצי על רישום מקרקעין (שיפוטי ורישום ראשון) ופקיד ההסדר בירושלים. במסגרת תפקידו היה אחראי, בין היתר, על פרויקט הסדרת הקרקעות במזרח ירושלים – נושא נפיץ ומורכב – זאת בהתאם להחלטות ממשלה 3790, 880 ו-555.
לאחר פרוץ מלחמת "חרבות ברזל" ב-7 באוקטובר 2023, פעל רוטנברג כפרויקטור מטעם רשות המסים במקביל לעבודתו הקבועה במשרד המשפטים. הוא היה אחראי על הקמת מוקדי סיוע לפליטים במלונות, מוקדי פיצויים לחיילי מילואים, סיוע למשפחות החטופים וכן משימות נוספות בזירה האזרחית.
קודם לכן מילא רוטנברג שורה של תפקידים ברשות המסים, בהם יועץ משפטי למשרדי מס הכנסה ומיסוי מקרקעין ברחבי הארץ, יועץ משפטי לקרן הפיצויים של מס רכוש, חבר בוועדות תכנון וחקיקה, והתמחות באכיפת גבייה, ניכויים ומיסוי שוק ההון. הוא גם ייצג את ישראל בוועדות בינלאומיות של ה-OECD ושימש כחבר ועדות במשרד הביטחון.

לרוטנברג תואר ראשון במשפטים, כלכלה ולוגיסטיקה, ותואר שני במשפטים מאוניברסיטת בר-אילן.
הבירה מתחדשת: ירושלים פותחת שעריה לדור הבא של המשפחות בישראל
