הישראלים מסתערים על הקרוזים – מבצעי בלאק פריידיי

זינוק בביקוש לקרוזים בעקבות האירועים הביטחוניים באמסטרדם

בעקבות האירועים שהיו באמסטרדם והוראות המלל , ישראלים רבים מחפשים חלופות לחופשות בחו"ל תוך התמקדות בבטיחות גבוהה. חברת סנורמה, נציגת מכירות בלעדית של רויאל קריביאן בישראל מדווחת על זינוק בביקושים השבוע להזמנות לחופשת קרוזים באירופה ובקאריביים לחורף ואביב הקרובים, עם עלייה של עשרות אחוזים בהשוואה לתקופה המקבילה בשנים עברו.

יציאה לחופשה באניות קרוז נחשבת בדרך כלל לבטוחה, החברה מקפידה על תקני בטיחות גבוהים כאשר קציני הביטחון על האוניות מנוהלים על ידי ישראליים יוצאי יחידות מובחרות והצוותים כולם מיומנים ומקפידים על נהלים לשמירה על בריאות וביטחון הנוסעים.

לקראת בלאק פריידיי, רויאל קריביאן מציעה מבצעים אטרקטיביים במיוחד למזמינים במהלך חודש נובמבר, מה שהופך את החוויה למשתלמת יותר. במסגרת המבצע, ניתן לקבל הנחות של עד 800 דולר לחדר בקרוזים שנבחרו, ובנוסף, הנחה נוספת של 500-750 דולר לבזבוזים על האנייה, עבור מזמינים עד ה-3 בדצמבר.

ההטבות שמציעה רויאל קריביאן חלות על כל ההפלגות לאירופה והקאריביים, והן תלויות בסוג החדר וההפלגה. עבור הנוסעים, מדובר בהזדמנות ליהנות מחופשה יוקרתית ובטוחה במחיר משתלם, תוך הבטחה לשירות איכותי ובטיחות קפדנית.

המוסד מזהיר ישראלים שנמצאים כעת בתאילנד: אלו ההנחיות

אניית הקרוזים Allure of the Seas, צילום: יחצ רויאל קריביאן

תגובה אחת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אהבתם את הכתבה? שתפו...

מה חדש?

תפריט נגישות