תפתיעו את האורחים בסוכה: מתכון קל להמבורגר ברוקולי וגבינות

חג הסוכות בפתח, וההכנות לקראת הארוחות בסוכה בעיצומן

בין כל הקישוטים והישיבה הנעימה באוויר הפתוח, מחפשים לפעמים מתכונים קלים ומהירים שעדיין ירגישו חגיגיים ומיוחדים. עודד טלמור, שף ומומחה לתזונת קיטו ממליץ על המבורגר ברוקולי וגבינות לצמחונים שאוהבים גיוון טעים ומזין

המבורגר ברוקלי וגבינות צמחוני

באדיבות: עודד טלמור, שף ומומחה לתזונת קיטו
כמות: 4 המבורגרים

צילום: עודד טלמור

המבורגר ברוקלי וגבינות צמחוני
באדיבות: עודד טלמור, שף ומומחה לתזונת קיטו
כמות: 4 המבורגרים

מצרכים:

2 ראשי ברוקולי בינוניים, רק הפרחים
1 כוס פירורי מאפה קיטו שף
1/2 כוס גבינת פרמזן מגורדת
3 ביצים, טרופות
1 כף חרדל
2 שיני שום, קצוצות דק
1 כפית בזיליקום יבש
1/2 כפית אורגנו יבש
מלח ופלפל לפי הטעם
שמן זית/ קוקוס או MCT לטיגון

אופן ההכנה:

מאדים את פרחי הברוקולי עד ריכוך, כ-5-7 דקות. נותנים להם להתקרר מעט.
שימו את הברוקולי המאודה במעבד מזון וטוחנים לעיסה דקה. העבירו לקערה גדולה.
הוסיפו את פירורי המאפה, הפרמזן, הביצים, החרדל, השום, הבזיליקום, האורגנו, המלח והפלפל. ערבבו היטב עד שהתערובת משולבת לחלוטין.
עצבו את התערובת ל-4 בורגרים שווים, בעובי של כ-1/2 אינץ’.

במחבת גדולה, חממו את השמן על אש בינונית. טגנו את הבורגרים כ-4-5 דקות מכל צד עד הזהבה.

הגישו על לחמניות קיטו שף עם התוספות שאתם אוהבים עם רוטב צזיקי.

בתאבון.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אהבתם את הכתבה? שתפו...

מה חדש?

דילוג לתוכן