השף החיפאי רונן ורה לפני כעשור עמד מאחורי המטבחים של כמה מהמסעדות המובילות ואז החליט להגשים חלום ויצא לדרך עצמאית, כזו שמשלבת 2 אהבות בלשמח אנשים ולהכין ארוחות בשרים מושקעות. ובמיוחד כשמדובר בחיילי צבא הגנה לישראל

רונן ורה, בן 48, אב לשלושה, הוא אמנם נצר למשפחה אריסטוקרטית חיפאית, בנה של שושי ורה האופנאית הידועה, אך את הדרך בנה בזכות עבודה קשה, מקצוענות, יצירתיות והשאיפה לחדש בכל עת ולשמח את לבם ובטנם של לקוחותיו.
רונן גדל על ברכי המטבח הרומני עם אוריינטציה קרניבורית, שם גילה את ניצני התשוקה לבשר והחל לפתח ולהציג את קסמי המטבח מתוצרת ידיו, בקרב באי ביתו.
בהמשך ניהל מטבחים של מסעדות מובילות ועבר הכשרות רבות.
רונן ורה הינו שף בשרים המתמחה בנתחי בשר פרימיום, הנעשים במגוון שיטות, עם מבחר תוספות אנין ויצירתי.
רונן מפיק אירועי בוטיק פרטיים ועסקיים בכל רחבי הארץ ובין לקוחותיו חברות וארגונים כגון קומסקו והחברה למשק וכלכלה של השלטון המקומי וידוענים כגון עינת שרוף, סמיון גרפמן, דניס צ'רקוב, אלה איילון, ליטל סמדג'ה, ניקול רזניקוב ועוד.

נושא הקרוב מאוד ללבו של רונן הוא חיילי צה"ל ובשל כך מתנדב רבות עבורם בבסיסים שונים בארץ, כך למשל בעת לחימה שפרצה בדרום ובהתראה קצרה ליום למחרת, לא היסס והחליט לנסוע עם מרכולתו עד בסיס זיקים ולהעניק ארוחות בשרים.
"תוך יום אחד ותחת מתקפת טילים- ארגנתי ארוחה כיד המלך שמכילה כ-70 קילו בשר, כל זאת כדי לשמח ולחזק את כוחות צבא ההגנה לישראל".
בשנה החולפת גם הפיק אירוע קולינרי למען חיילים בודדים בשיתוף משרד יח"צ לימור כרסנטי ובית החייל חיפה בניהולם של המנכ"ל אורן אסדו ויו"ר הסניף, יובל קאופמן, לכ-50 חיילים בודדים מאזור הצפון, אשר הגיעו ליהנות מארוחה מפנקת שעליה עמל השף ורה על טהרת הבשרים ועוד שפע מנות ייחודיות בסניף החיפאי של בית החייל.
השף רונן מספר: "האושר שלי הוא לראות אנשים מאושרים, שנהנים ממלאכת ידיי.
תמיד אדאג ל-100 אחוז שירות והקפדה שלא יחסר דבר.
במיוחד כשמדובר בחיילים. הם הלב של המדינה, תמיד אדאג להם. אני מביא את כל האהבה שלי אל הצלחת של הלקוחות".

7.6 מיליון ש"ח העלמת מס – בעל החברה נעצר