מה אפשר לאכול כדי להשיג 20 גרם חלבון בארוחה?

קרדיט תמונה: FREEPIK

עם עליית המודעות לאורך חיים ותזונה בריאה, יותר ויותר אנשים מבקשים לאכול ארוחות מזינות ומאוזנות. מעוניינים לדעת מה אפשר לאכול כדי להשיג 20 גרם חלבון בארוחה?

קבלו רשימה של נקניקי פסטרמה איכותיים של עוף טוב שיספקו מענה שלם ובריא, עם מגוון סוגי פסטרמות שמקורן מעופות ובקר שגודלו בתנאים מבוקרים, ללא הורמונים ואנטיביוטיקה וללא מונוסודיום גלוטמט.

למה דווקא פסטרמה?

בין סוגי מקורות החלבון היותר מומלצים, לפסטרמה יש מקום של כבוד. זהו נקניק העשוי מנתח בשר שלם ולא מעובד של עוף או בקר, היכול להיות כבוש או מעושן, ושאפשר לאכלו קר או חם. למעשה, הפסטרמה פותחה בעבר הרחוק כאמצעי יעיל לשימור של נתחי בשר ללא קירור על ידי הוצאת הנוזלים שיש בהם. הן נחשבות כמקור מעולה של חלבונים, כבשר בעל ערך קלורי יחסית נמוך שהינו דל בשומן, ושיש בו לרוב בין אחד לשלושה אחוז שומן בלבד. זהו גם בשר שיש בו רכיבי תזונה חיוניים כמו ויטמינים מקבוצת בי, ברזל, אבץ ועוד.

בנוסף, קל ופשוט לשלב פסטרמה בארוחה מכיוון שהיא מוכנה להגשה ואינה חייבת בבישול. זאת בנוסף להיותה משתלבת נהדר עם מגוון מנות ומאכלים, בין אם בפסטה, חביתה, בכריך, בתוך סלט ירקות, במגש נקניקים או במנה מוקפצת של נודלס ועוד. מעבר לכך, בימינו ניתן למצוא פסטרמות מובחרות בשלל טעמים מעולים, מהן כל אחד יכול לקנות את טעמי הבשר המועדפים עליו.

כל אחד והפסטרמה שהוא אוהב

כאמור, ניתן למצוא מגוון סוגי פסטרמות משובחות בטעמים שונים. למשל, בחברת עוף טוב מציעים סוגים מובחרים של פסטרמות הכוללים בין היתר פסטרמה רומנית קלאסית עשויה מנתחים שלמים של בשר הודו אפוי ומעושן. כמו כן, מי שרוצה טעם רומני מודגש יוכל לבחור בפסטרמה רומנית עם נגיעות של שום, בעוד שמי שאוהב טעמי על האש יוכל לקנות פסטרמה ברביקיו, העשויה מנתחי הודו שלמים שעברו הליכי אפייה וצלייה ושנצרבו על הגריל.

מי שאוהב טעמים פיקנטיים יוכל לבחור פסטרמה מקסיקנית, ולמי שמעדיף את הנקניק שלו ממש דק בעוף טוב מציעים סוגים שונים של פסטרמה דק דק. בנוסף, מי שרוצה יוכל גם לבחור בפסטרמה מבשר בקר שמקורה מנתח שלם של כתף בקר אפוי ומעושן, כולה עסיסית ומתובלת עם פלפל גרוס ופפריקה מתוקה. אפשר גם לבחור פסטרמת כתף בקר, המוצעת בגרסה מפולפלת, בגרסת דק דק וגם בגרסה מעושנת.

אהבתם את הכתבה? שתפו...

מה חדש?

תפריט נגישות