מתכון להכנת חומוס ביתי שעובר במשפחת ג׳השאן מדור לדור

כך מכינים חומוס גלילי אמיתי: מתכון שעובר מדור לדור במשפחת ג'השאן, יצרני שמן זית .

מצרכים:
1 קילו גרגרי חומוס בלאדי.
שקית אבקת אפיה.
חצי קילו טחינה גולמית.
3 שיני שום חתוך.
מלח.
לימון.

אופן ההכנה: משרים את החומוס במשך 12 שעות. מכניסים את החומוס עם שקית אבקת אפיה למים ומרתיחים.

צילום: יח"צ

אחרי הרתיחה יש לבשל שלוש שעות על אש נמוכה, בסיר מכוסה, ומבשלים עד שהקליפה יורדת בקלות. שופכים את החומוס ושמים בקערה ומקררים.

לאחר מכן מוסיפים את הטחינה, השום החתוך, המלח והלימון. מכניסים את המצרכים למעבד מזון ומערבלים עד לקבלת מרקם חלק.

מחכים ליום העצמאות? אוהבים מנגל? מסעדת צדקיהו מכינים לכם מארז מיוחד

אהבתם את הכתבה? שתפו...

מה חדש?

דילוג לתוכן