לפתוח את הצום או לפינוק בסוכות? ספישל מאכלים וקוקטייל על בסיס מאכלי תישרי- רימונים, תפוחים ודבש

קניתם הרבה תפוחים לראש השנה? אתם אוהבים מאוד רימונים? מה עושים עם על הדבש שנשאר? ריכזנו עבורכם 3 מתכונים שווים במיוחד שיוגשו במהלך חודש חגי תישרי במסעדות המובילות בצפת וגם- אתם יכולים לנסות להכין בבית!

הקונדיטורית של מלון הבוטיק וילה גליליי בצפת מיכל רווח ממליצה לפתיחת צום יום הכיפורים או לפינוק של בוקר בתקופה זו של השנה על קראק 'פאי גלילי'.

במהלך חודש ספטמבר הקראק יוגש לאורחי המלון או לסועדים בארוחת בוקר (מוגשת גם למי שאיינו אורח המלון- בהזמנה מראש), הקראק הינו על בסיס בצק פריך במילוי קרם שקדים עשיר שמכינים בוילה גליליי, תפוחים מקורמלים, וקראמבל נימוח.

קראק פאי תפוחים גלילי
צילום: SE יח"צ

לדבריה: "אומנם יש תפוחים כל השנה אבל בתקופה זו התפוחים בשיא תפארתם וטעמם, זה הזמן האידיאלי להשתמש בתפוח ולהפיק ממנו קינוח מושלם", ציינה מיכל. להזמנת מקום: 0733746163.

שף מסעדת השף החלבית החדשה בצפת- בולונג'רי, נועם בכר ממליץ על סלט מרענן עם רימונים, "הרימון מעניק איזון מושלם בין מתיקות לחמיצות, יש רבים שמעדיפים להשתמש בו לקינוח, אני מאוד אוהב את הרימון בסלט" סיפר בכר.

במהלך החודש הנוכחי יוגש במסעדת בולונג'רי ספישל של 'סלט תישרי' הכולל: טונה צרובה במעטפת סומסום, חסה, קרפצ’יו סלק בחומץ בלסמי, זוקיני, שמן זית, גרגירי רימון, אגוזי מלך, רוטב איולי- שיווקה ומעל הכל-ביצה אלומה. להזמנת מקום: 046055770.

קראק פאי תפוחים גלילי
צילום: SE יח"צ

גם במסעדת השף – סומאק הממוקמת במתחם מלון וילה גליליי לובשים חג ולאורך חודש החגים מציעים לסועדים לצד מנות בשריות עשירות קוקטייל חגיגי עם תפוח ודבש. את הקוקטייל רקח מנהל המסעדה, שמוליק: "תפוח, דבש ואלקוהול יוצאים יחדיו חגיגה מרעננת ומאוד מתאימה לתקופה זו של השנה" ציין.

הקוקטייל כולל שילוב בין ג’ק דניאלס, דבש כוורות טרי, תפוחים גליליים, מעט לימון, מי סוכר וקאווה משובחת. להזמנת מקום: 0538097110.

קוקטייל מפנק
צילום: SE יח"צ

חוזרים לבית הספר עם לאנץ' טיים: איזה הרגלים נקנה לילדים לשנת לימודים מוצלחת | כל הפרטים

דילוג לתוכן