פותחים את עונת הקיץ: נורוויג'ן קרוז ליין במתכונים ייחודיים בסימן שעתו היפה של המנגו

עונת הקיץ עם קוקטייל מנגו ונורוויגן קרוז ליין

פותחים את עונת הקיץ: נורוויג'ן קרוז ליין במתכונים ייחודיים בסימן שעתו היפה של המנגו; עונת המנגו בשיאה, הפרי אשר מזכיר יותר מכל חופשה באי טרופי מוקף ים כחול, עצי קוקוס וחול זהוב, אז הנה שני מתכונים נפלאים ומרעננים לקינוח וקוקטייל בצבעים הכי יפים של הקיץ.

ישנן אין ספור דרכים ליהנות מפרי המנגו, אתם יכולים לאכול אותם טריים במרקמם הטבעי והנימוח, להכין מהם שייק מופלא ומרענן במיוחד או אולי קינוח סורבה צבעוני, מענג ומזין, שיגרום לכל יושבי שולחן השישי בקיץ הקרוב ללקק את האצבעות.

שימוש במנגו בבישול ואפייה דורש עדינות ותשומת לב, שכן זהו פרי דומיננטי – צבעו בוהק, ניחוחו עז ומיצי טעם מתוקים רבים אגורים בבשרו הגמיש. מנגו ידוע כפרי קייצי, אקזוטי, חושני וטעים בטירוף, אבל מעבר לטעמו החלומי, למנגו גם מספר יתרונות בריאותיים שיעניקו לגופכם שפע של חומרים מזינים לחיזוקו.

בדיוק בשביל זה נורוויג'ן קרוז ליין פה להציע לכם מבחר מתכונים ממיטב התפרטים: פבלובה – קריש מנגו, מרנג פריך, פירות טרופיים וסורבה לימון. מיני פבלובות עם שכבת מנגו מוצקה, סורבה לימון ופירות טרופיים. פבלובה היא בעצם מרנג פריך ואוורירי, שכשמוסיפים לו קרם חמצמץ ופירות טרופיים הוא הופך לקינוח המושלם.

לשם הכנת הקינוח תצטרכו:
• 15 יחידות של מעטפת מרנג בגדלים שונים, 5 גדולים, 5 בינוניים ו-5 קטנים.
• 250 גרם של פירות טרופיים טריים, מנגו, פאפאיה, אננס וקוקוס.
• 230 גרם קרם מנגו.
• 75 גרם סורבה לימון – 20 גרם לכל יחידה.

אופן ההכנה:
1. בצלחת הקינוח, הניחו את 3 מיני הפבלובות העגולות.
2. במרכזה של כל פבלובה פזרו מעט קרם מנגו ותכסו אותו בקוביות בגודל 1.5 ס"מ של מנגו, פפאיה ואננס.
3. הוסיפו כופתה של סורבה לימון על גבי המרנג.
4. הניחו מעט פתיתי קוקוס קלויים סביב הקינוח והשלימו עם כף של פירות יער חמוצים אם ניתן או תותים.

עונת הקיץ עם נורוויגן קרוז ליין ומנגו
צילום: יח"צ

להכנת המרנג:
1. הקציפו את החלבון במהירות גבוהה עד שיגיע לשיאו הרך, המשיכו במהירות בינונית, ושפכו את הסוכר לאט לאט.
2. הניחו לתערובת להתערבב כ- 3 עד 5 דקות או עד שהמרנג יתייצב.
3. הוסיפו את מיץ הלימון והקציפו דקה נוספת עד להטמעה ולאחר מכן הוסיפו את תמצית הווניל.

4. גרפו את המרנג בעזרת כף מרק על נייר אפייה או נייר עמיד שומן ולחצו על המרנג באמצע ליצרת קן.
5. אפו ב120 מעלות למשך כשעה, ואז כבו את התנור ותניחו למרנג להתקרר במשך שעתיים. המרנג חייב להיות פריך בבחוץ ורך בבפנים כמו מרשמלו.

נורוויג'ן קרוז ליין (NCL) במתכון לקוקטייל מנגו ייחודי בשם "מנגו מתמוסס", הפתרון המושלם לקיץ: מרענן, קליל, ומתאפיין בצבעים עליזים שיכניסו אתכם למצב הרוח העונתי וישים חיוך על פניכם. כל כך טעים שהם החליטו לגלות לכם את הסוד להכנת הקוקטייל המושלם.

לשם הכנת הקוקטייל תצטרכו:
1. 37 מ"ל של רום מסוג אנג'ו (Anejo).
2. 15 מ"ל של ליקר אמארטו.
3. 118 מ"ל תערובת של מנגו אואזיס.
4. 29.5 מ"ל תערובת של תות שדה אואזיס.
מערבבים את כל החומרים למעט תערובת התותים, יוצקים את תערובת התותים לכוס נפרדת ולאחר מכן יוצקים בזהירות את התערובת לתוך הכוס ליצירת אפקט זרימה צבעוני בגווני אדום וכתום.

אודות נורוויג'ן קרוז ליין: כחברה החדשנית בעולם בתחום הפלגות הנופש, נורוויג'ן קרוז ליין, על 54 שנות פעילותה בתחום השיט, פרצה גבולות מסורתיים והובילה למהפכה בתעשייה כשהציעה לאורחיה חופשה בסגנון Feel Free, בה כל נוסע רשאי לבחור מתי, איפה ועם מי לאכול, כיצד להתלבש ואיך לבלות כל דקה מחופשת החלומות המושלמת.

כיום, הצי המרהיב של 17 אוניות החברה מפליג ליותר מ- 300 יעדים מובילים ברחבי העולם, כולל האי הפרטי של החברה בבהאמה (Great Stirrup Cay) ויעד הנופש הבלעדי של החברה בבליז. נורוויג'ן קרוז ליין לא רק מעניקה לאורחיה שירות מדרגה ראשונה בכל מקום ובכל זמן, אלא גם מזמינה את אורחיה ליהנות ממבחר רחב של הופעות בידור זוכות פרסים, מסעדות עטורות שבחים ומגוון אפשרויות לינה מותאמות לכל סוג הנוסעים, כולל מתחם ה-HAVEN היוקרתי עם סוויטות מפוארות, מסעדות ובריכות פרטיות, שירות קונסיירז' ובאטלר אישי.

עונת הקיץ עם קוקטייל מנגו ונורוויגן קרוז ליין
צילום: יח"צ
היכן ניתן להשיג טבעת נישואין יפה וכשרה | כל הפרטים

אהבתם את הכתבה? שתפו...

מה חדש?

דילוג לתוכן