יום הגלידה הבינלאומי עם "אחוה": חברת "אחוה" מגישה מתכון מפנק ליום הגלידה הבינלאומי: גליליות מקפא חלוה

גליליות

חברת "אחוה", יצרנית הטחינה והחלוה המובילה בישראל, יחד עם הקונדיטורית שמרית הילל, מגישים לרגל יום הגלידה הבינלאומי המצוין מידי שנה ב-1 ביולי, מתכון חגיגי ומפנק של גליליות מתוקות במילוי מקפא שמנת עם ממרח חלוה. גרסת הגלידה המענגת הזאת יכולה לשמש כקינוח, כמנת ביניים ולאירוח, להנאת כל המשפחה. יום גלידה שמח!

מצרכים (לכ-8 גליליות):
5 חלבונים
1/2 כוס סוכר
2 מיכלים שמנת מתוקה 38%
1 כוס ממרח שומשום וקוקוס של חברת "אחוה"
1 חבילת גליליות למילוי
100 גרם שוקולד מריר קצוץ
לקישוט: שערות חלוה, שוקולד מומס, שברי מרנג

אופן ההכנה:

  1. מקציפים חלבונים וסוכר עד לקבלת קצף יציב.
  2. בקערה נפרדת מקציפים את השמנת ומוסיפים את ממרח שומשום וקוקוס בהדרגה.
  3. מאחדים תערובות לקערה אחת בתנועות קיפול ומערבבים פנימה את שברי השוקולד.
  4. מעבירים לשק זילוף וממלאים את הגליליות.
  5. שמים במקפיא למשך שעה לפחות.
  6. לפני ההגשה מפזרים מעל שערות חלבה, שוקולד מומס ושברי מרנג.
גליליות
צילום: עופר חג׳יוב

אהבתם את הכתבה? שתפו...

מה חדש?

דילוג לתוכן