רשת בתי הקפה המובילה בתחומה Si Café מגישה מתכון חגיגי לשבועות
מתכון ל 4 מנות, מצרכים: 4 טורטיות חצויות לרבעים.
רוטב עגבניות: מעט שמן זית, 3 עגבניות קלופות וקצוצות, 5 שיני שום כתושות, בזיליקום טרי, 1/2 כפית סוכר, 1 כפית מלח, 1 כפית אורגנו יבש.
חציל: 1 חציל גדול מאורך חתוך לפרוסות בעובי 1 ס"מ, שמן זית, מלח ופלפל שחור 190 מעלות 30 דקות.
בולגרית – נפרוס בצורת אצבעות עובי 2 ס"מ ואורך 5 ס"מ.
2 עלי בזיליקום, מלח / פלפל שחור גרוס מעט, שמן זית כתית – לעיטור מנה בהגשה
אופן הכנה: יש להכין "תערובת דביקה" מקמח ומים, יחס של 1:1 לערבב עד לקבלת מרקם אחיד.
יש למרוח לכול היקף הטורטייה את "תערובת דביקה". בקצה הרחב יותר יש להניח על פי הסדר הבא: חציל, גבינה בולגרית ועלה בזיליקום. לגלגל את הטורטייה תוך כדי הידוק, לוודא כי היא סגורה כמו שצריך. לטגן בשמן עמוק 2 דקות עד לקבלת הזהבה ופריכות.
הצעת הגשה: בצלחת עגולה מומלץ שקופה נמזוג את רוטב עגבניות, ללא חימום, ולעמיד את גלילות, עלי בזיליקום ונזליף שמן זית.
מספר הקיפודים החולים ממשיך לעלות וראש עיריית רמת גן קורא לתושבים: תרימו | כל הפרטים