מרציף 9 לתאילנד הרחוקה: המסעדה התאילנדית שתזכיר לכם טיול אחרי צבא

אמנם הכותרת נשמעת מעט הזויה ויותר מתאימה לחברת נסיעות אבל זה בדיוק החוויה שמסעדת "סטיישן 9" במתחם התחנה בירושלים מצליחה לייצר.

בימים כתיקונם, עוד כשקורונה הייתה בירה מקסיקנית מתובלת בפלח לימון, מסעדת "הסטיישן 9" הייתה הבילוי האולטימטיבי לחובבי המטבח האסייתי עם מנות מדויקות ומסורתיות שמזכירות את הכפרים הקטנים של תאילנד הצפונית , אווירה נפלאה ושירות מעולה.

עם זאת, בהנהלת המסעדה החליטו לא לוותר לנגיף ופתחו את שעריהם למשלוחים ול-take away במתכונת מלאה.

בין המנות שתוכלו להזמין עד פתח הבית או סתם לאסוף "על הדרך" בעת שוטטות במתחם התחנה שבעיר אפשר למצוא את הבאו באו – לחמניות באן ויאטנמיות שנעשות באידוי במילוי איולי צ'יפוטלה, כוסברה וצ'ילי עם אסאדו בבישול ארוך / ברווז פקין / בורגר, מגוון סלטים תאילנדים כמו סום טאם – סלט פפאיה חריף, פואן קווה – סלט מלפפונים ולבבות חסה וקשיו בטוגראשי בתיבול ליים-צ'ילי עם דייקון ואצות נורי וצ'יקן טי – סלט חזה עוף בחליטת תה ירוק עם מלא עשבי תיבול ובוטנים.

גם במנות המוקפצים אפשר למצוא מבחר רחב –  למעשה, החליטו במסעדה לא לוותר על שום מנת ווק המוצעת בתפריט הרגיל – כמו פאד תאי מסורתי, אטריות אורז דקות מוקפצות בסוכר דקלים ותמר הינדי עם נבטים, בצל ירוק ולבן וביצה טרופה, בוטנים ולימון בצד, אטריות ביצים כמו ספייסי סינטה – נודלס מוקפץ ברוטב פטריות שיטאקי סויה עם ברוקולי , שעועית ירוקה ופטריות ונתחי סינטה שעברו צריבה על הגריל במידת MR מושלמת. ופאד קפאו – אורז מוקפץ ברוטב צ'יפולה עם שיטאקי וירקות , בשר טחון מתובל בחמשת התבלינים האסיאתיים וביצת עין.

בגזרת הקינוחים תוכלו להזמין את הקטאי – מעין מלבי על בסיס קרם קוקוס מעוטר בקרם ליצ'י ופירות העונה – או את המוס שוקלד מלח ים שנפלא לא פחות ומסכם את הארוחה ורצון עז לטלפן שוב.

מסעדת STATION 9 ממוקמת ברחוב דוד רמז 4, מתחם התחנה ירושלים. כשר.

שעות פעילות : ימים א'-ד' , 12:30 -22:00. ה' -12:30- 23:00. מוצ"ש- החל מצאת שבת ועד 23:30.

טלפון למשלוחים ואיסוף עצמי – 072-212-5152

צילום: אסף קרלה
צילום: אסף קרלה
צילום: אסף קרלה
צילום: אסף קרלה
צילום: אסף קרלה
צילום: אסף קרלה
צילום: אסף קרלה
צילום: אסף קרלה
צילום: אסף קרלה
צילום: אסף קרלה
דואט לשבת: הקליפ החדש של אהרן רזאל ויואלי קליין – "שבת מלכתא"

אהבתם את הכתבה? שתפו...

מה חדש?

דילוג לתוכן