הרמת כוסית חגיגית במתחם בבאר שבע – מקבלים שנה

מותגי המתחם, אנשי צוות ואורחים נכבדים התאספו הבוקר במתחם "דיזיין פלוס" – מתחם עיצוב הבית הגדול בדרום – להרמת כוסית לכבוד השנה החדשה, באווירה חמה ומשפחתית מלאה בחיוכים ואיחולים לבביים.

נוכחות בכירה

בין המשתתפים נצפו ג'יימי הרננדורנה, סמנכ"ל השיווק של קבוצת חמת, ודבורה מירילשווילי, מנהלת המכירות של רשת הולנדיה – המרכז להנדסת שינה. השניים הצטרפו לשאר בעלי העסקים במתחם, הרימו כוסות לחיים וחלפו חוויות על שיתופי פעולה חדשים.

ברכות והערכה

לירון נאור, מנכ"לית מתחם "דיזיין פלוס", בירכה את הנוכחים, הודתה על החיבורים העסקיים ושיתופי הפעולה הפוריים בין המותגים, ואיחלה לכולם שנה מוצלחת, מלאה בצמיחה והמשך עשייה משותפת.

צילום: יחצ

קשרים עסקיים וחברתיים

האירוע הדגיש את החשיבות של חיזוק הקשרים העסקיים והאישיים במתחם. המשתתפים סיכמו כי "דיזיין פלוס" אינו רק מתחם קניות, אלא פלטפורמה המקדמת שיתופי פעולה ויצירת חוויות משותפות בין המותגים.

המשך עשייה

בסיום הרמת הכוסית, הבטיחו כל הנוכחים להמשיך ולפתח את שיתופי הפעולה הקיימים וליצור הזדמנויות חדשות, תוך חיזוק הקשרים החברתיים והעסקיים במתחם.

הרמת הכוסית במתחם "דיזיין פלוס" סימנה פתיחה חגיגית לשנה החדשה, כשהדגש ניתן על שיתופי פעולה, חיבור בין עסקים ואווירה משפחתית המייחדת את המתחם.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אהבתם את הכתבה? שתפו...

מה חדש?

תפריט נגישות