גל אוחיון ושירה מורג משיקות פופ-אפ ראשון למותג האופנה VAGUE ET CHANSON בקניון עזריאלי אילון
במהלך חודש ספטמבר 2025, גל אוחיון ושירה מורג, יוצרות התוכן והיזמיות מאחורי המותג האופנה המצליח VAGUE ET CHANSON, פותחות את פופ-אפ ראשון שלהן בקניון עזריאלי אילון. מדובר במותג אופנה לנשים, שמשלב אלגנטיות עם טאץ' אישי ונשי, המיועד לאישה המודרנית שמעוניינת לשדרג את המלתחה שלה עם פריטים איכותיים וסטייליסטיים. בנוסף, בפופ-אפ יוצג גם קולקציית VAGUE BABY החדשה והנחשקת, שמתמקדת בעיצוב בגדים יוקרתיים לתינוקות, שנולדה מתוך החוויות האישיות של המייסדות כאימהות טריות.
הפופ-אפ נפתח במסגרת Azrieli Academy של קניוני עזריאלי, המהווה אקדמיה לקמעונאות אופליין למותגי אונליין, במטרה לתמוך ולסייע במעבר של מותגים מתחום האופנה הדיגיטלית לעולם הקמעונאות הפיזית.

VAGUE ET CHANSON מותג אופנה לנשים עם טאץ' אישי
המותג VAGUE ET CHANSON נולד מתוך חלום של שתי יזמיות צעירות, גל אוחיון ושירה מורג, שחלמו להקים מותג אופנה לנשים שמצליח לשלב בין אלגנטיות לבין סגנון אישי. עם השנים, המותג הפך לאחד השמות המובילים בעולם האופנה המקומי, וכולל פריטים איכותיים שהפכו לבחירה הראשונה של נשים רבות. השם VAGUE ET CHANSON, שמשדר רכות וסטייל, צבר פופולריות רבה בזכות דרופים שבועיים, שואורום פעיל בתל אביב, ושיתופי פעולה עם מפעלים מסין ועד איטליה.
נולד לכם תינוק? עכשיו מגיעים גם פריטי האופנה הקטנים
בנוסף לקולקציית הנשים של המותג, גל ושירה מציגות לראשונה את VAGUE BABY, קולקציית תינוקות חדשה ונחשקת. קולקציה זו נולדה מתוך חוויותיהן של המייסדות כאימהות חדשות, והיא מביאה עימה עיצובים עם יוקרה ודיוק לפרטים. בין הפריטים בקולקציה ניתן למצוא:
חגורות עור איכותיות לתינוקות
כובעי בוקרים 100% צמר איכותי, המתאימים גם לאמא וגם לתינוק
מטפחות סאטין מעודנות
חולצות פולו תואמות לאמא ולתינוק
מכנסי ברמודה מחויטים עם גזרה מותאמת
צ׳ארמים מיוחדים של פרסות וסוסים
הקולקציה משלבת עיצובים קלאסיים עם נגיעות מודרניות, ומביאה את כל מה שההורים הצעירים והטריים צריכים כדי להלביש את ילדיהם עם המון סטייל ונוחות.
פופ-אפ ראשוני בקניון עזריאלי אילון: חגיגה של אופנה ויוקרה
הפופ-אפ החדש בקניון עזריאלי אילון נפתח בין התאריכים 8-14 בספטמבר 2025, ומציע חוויית קנייה ייחודית עם מגוון רחב של פריטים מהקולקציות החדשות של VAGUE ET CHANSON ו-VAGUE BABY. המבקרים ייהנו לא רק מקולקציה איכותית, אלא גם מהזדמנות לחוות את האווירה המיוחדת של הפופ-אפ, אשר מציע חוויית קנייה בלתי נשכחת עם עיצוב מוקפד ומרשים.
הפופ-אפ מוצג כחלק ממהלך אסטרטגי של Azrieli Academy, שמטרתו לסייע למותגים דיגיטליים להתרחב לעולם הפיזי וליצור חוויות לקוח ייחודיות. זהו צעד משמעותי למותג VAGUE ET CHANSON, שביסס את עצמו בשוק המקומי בעשייה דינמית ומקצועית, אך כעת מפנה מקום לעתיד עם הפופ-אפ הראשון.
המסע ממרתף בכפר שמריהו לפופ-אפ בקניון עזריאלי
ההתחלה של המותג VAGUE ET CHANSON לא הייתה ברורה מאליה. גל אוחיון ושירה מורג, שתי יזמיות צעירות, החליטו להקים את המותג לאחר שירותן הצבאי. החלום היה פשוט. ליצור מותג אופנה איכותי שיבדל את עצמו בשוק המקומי, ובאמתחתן את כל האהבה והידע הקטן על עולם האופנה. את הפופ-אפ הראשון הן ערכו במרתף של אבא של גל בכפר שמריהו, ללא אתר אינטרנט, ללא הפקה מקצועית, אך עם הרבה תשוקה והתלהבות. בזכות עבודה קשה ואמונה במוצר, הפופ-אפ הפך להצלחה מיידית, והמותג קיבל מקום של כבוד בשוק המקומי.
ההצלחה הזו התפשטה במהרה, והמותג עבר ממצב של חנות קטנה למותג מוכר עם דרופים שבועיים ולקוחות מרוצים. השואורום של המותג נמצא ברחוב הברזל בתל אביב, ועשרות שיתופי פעולה עם מפעלים ברחבי העולם מאפשרים למותג להציע לקהל הלקוחות את המוצרים האיכותיים ביותר.
חווית קנייה בקניון עזריאלי אילון
הפופ-אפ של VAGUE ET CHANSON בקניון עזריאלי אילון לא מיועד רק לקהל המקומי, אלא מהווה הזדמנות למבקרים מכל רחבי הארץ לחוות את הקולקציות החדשות של המותג במתחם קמעונאי מוביל. המקום נבחר לאירוח לאור חוויית הקנייה הייחודית שמציע הקניון, וכתוצאה מכך המותג מביא את הקסם והסטייל של תל אביב ישירות ללב המושבה במרכז הארץ.
לא לפספס: פופ-אפ VAGUE ET CHANSON בקניון עזריאלי אילון
אם אתם אוהבים אופנה איכותית ויוקרתית ומחפשים להתחדש בקולקציות חדשות ומעוצבות, הפופ-אפ של VAGUE ET CHANSON בקניון עזריאלי אילון הוא המקום בשבילכם. אל תפספסו את ההזדמנות לראות את הקולקציות של המותג ולקנות פריטים שישדרגו לכם את המלתחה האישית.
הפופ-אפ פתוח בין התאריכים 8-14 בספטמבר 2025, ונמצא בקניון עזריאלי אילון – מקום בו האופנה פוגשת את היוקרה והסטייל.