קיש ודגן מזהירים: ריבונות ביו"ש, מה שיציל את תל אביב מ7.10 נוסף

צילום: רועי חדי

שר החינוך יואב קיש וראש מועצת שומרון יוסי דגן נפגשו לשיחה על תוכנית החומש בתחום החינוך בשומרון ולדיון מדיני. בסיומה הצהיר קיש כי על ישראל לקדם מהלכי ריבונות ביהודה ושומרון, במיוחד לנוכח המתקפות המדיניות שמובילים נשיא צרפת עמנואל מקרון ואחרים

במהלך הפגישה במועצה האזורית שומרון דנו קיש ודגן בתוכנית החומש לחיזוק מערך החינוך ביישובי האזור. לצד הנושאים החינוכיים העלה דגן בפני השר את הסוגיה המדינית והצורך להוביל למהלך ריבונות.

שר החינוך יואב קיש אמר: "אני נמצא פה עם ראש מועצת שומרון חברי יוסי דגן, אמרתי לו בצורה הכי ברורה, אני תומך במהלכים הכי חשובים של ריבונות והסדרת ההתיישבות. זו אמירה ברורה חשובה שמדינת ישראל חייבת, לאור המתקפה הבינלאומית שמובילים מקרון ואחרים, לצאת ולומר: אנחנו מובילים לריבונות ביהודה ושומרון".

יוסי דגן ראש מועצת שומרון הודה לשר על תמיכתו ואמר: "אני מודה לך על התמיכה בהתיישבות ביהודה ושומרון, וגם על העזרה שלך בתחום החינוך לשומרון, כמו שאתה עוזר לכל מקום במדינת ישראל. אנחנו עומדים מול אויב ברברי שקם להכחידנו, ותשובתנו לשביעי לעשירי, לניסיונות להשמיד את מדינת ישראל, לצביעות של מקרון שמנסה להביא על השביעי לעשירי מדינת טרור בלב הארץ ביהודה ושומרון, תשובתנו היא ריבונות. נעשה אותה יחד בעזרת ה', ריבונות זה צדק היסטורי, וגם חגורת מגן למדינת ישראל, ומה שיציל כאן את תל אביב משביעי לעשירי נוסף".

מחסום המנהרות נחסם: חשש מקריסת מאוורר במנהרה בדרך לירושלים

צילום: רועי חדי
צילום: רועי חדי

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אהבתם את הכתבה? שתפו...

מה חדש?

תפריט נגישות