ניסוי קליני ייחודי על חולי קורונה בקונגו, שהחל לגמרי במקרה, מראה כי: GAMMORA , תרופה ללא תופעות לוואי המאושרת לשיווק, שיפרה וריפאה את כל חולי הקורונה שקיבלו את התרופה. כלל הניסוי נוהל בפיקוח מלא של נציג ארגון הבריאות עולמי במסגרת פרטית

GAMMORA , תרופה אשר אושרה לאחרונה לטיפול בנגיף האיידס, התגלתה באורח מפתיע כבעלת השפעה חיובית על חולי קורונה.
ד"ר סבסטיאן מפונדזי, מבית החולים קליניקי לה מקור בקונגו, הבחין כי מצבם כל חולי האיידס בפיקוחו אשר חלו גם בקורונה, השתפר משמעותית לאחר שקיבלו את הטיפול הקבוע לאיידס.
ד"ר מפונדזי זיהה את השיפור בקרב חולי האיידס ובשל המצב המאוד קשה בקונגו, יצר קשר במידי עם נציג ציון מדיקל בקונגו מר אטיפו סטניסלאס על מנת לבצע ניסוי קליני פרטי על מטופליו.

חברת ציון מדיקל יצרה קשר עם נציג ארגון הבריאות העולמי, מר אלברט קזדי, על מנת לפקח על הניסוי. מר קזדי פיקח על מהלך כל הניסוי במסגרת פרטית.
לפיכך, ב -8 באפריל, החל לבצע ד"ר מפונדזי, לצד עמיתו ד"ר רוג'ר אלפונס בואיטי, ניסוי קליני פרטי בחולי קורונה. הניסוי התמקד בשתי קבוצות של 15 חולים כל אחת.
כל 30 החולים היו במצב קריטי. הקבוצה הראשונה (A) קיבלה את הטיפול הסטנדרטי בקונגו לחולי קורונה; אנטיביוטיקה וכן ATRIPLA (תרופה לאיידס) הקבוצה השנייה (B) קיבלה גם היא את הטיפול הקבוע בקונגו (אנטיביוטיקה ו- ATRIPLA), ובנוסף זריקת GAMMORA למשך תשעה ימים.
לאחר 48 שעות בלבד נצפה שיפור ניכר בכל 15 החולים בקבוצה B (המקבלתGAMMORA). לאחר 9 ימים מתחילת הניסוי וסיום הזרקת ה-Gammora, 4 מהמטופלים בקבוצה B נבדקו כשליליים לנגיף הקורונה, כלומר, נרפאו לחלוטין.
כל שאר הנותרים -11 חולים ליתר דיוק – הועברו מטיפול נמרץ אל מחלקה פנימית להחלמה מלאה. בפרק זמן זה, מתוך 15 חברי קבוצה A, שלא קיבלו GAMMORA, 14 נפטרו וחולה 1 נמצא במצב קריטי.
הניסוי הראה בצורה סטטיסטית מובהקת כי ה GAMMORA -שיפרה וריפאה את כל החולים שקיבלו את התרופה מנגיף הקורונה. חשוב להדגיש כי GAMMORA היא תרופה ואינה חיסון למניעת המחלה.
ציון מדיקל מאשרים כי הם מקבלים יותר ויותר דיווחים מכל העולם כי חולי איידס הסובלים גם מנגיף הקורונה ומקבלים GAMMORA, נרפאו לחלוטין מקורונה.
ארגון הבריאות העולמי (WHO) ביקש לקבל את כל הדוחות והפרוטוקולים עבור GAMMORA בהקדם האפשרי. ארגון הבריאות העולמי, קיבל מיידית את כל החומרים לצד דגימות של ה-GAMMORA. לפי שעה, בהתחשב בהצלחת הניסוי, בקונגו ממשיכים לתת GAMMORA לחולי קורונה.
ד"ר מפונדזי וד"ר בואיטי נחשבים לגיבורים מקומיים בקונגו. ד"ר בואיטי, שנדבק על ידי הנגיף וחלה בקורונה במהלך הניסוי, למרות שמלאי GAMMORA אזל, המשיך לתת את התרופות שנותרו למטופליו שנרפאו, במקום לטפל בעצמו.
לרוע המזל, ד"ר בואיטי לא קיבל את התרופות בזמן והלך לעולמו. היה זה מעשה הרואי בו הציל את חיי מטופליו במקום את שלו.
GAMMORA, אשר מבוססת על גילוי מהאוניברסיטה העברית בירושלים, הוכיחה הצלחה בטיפולי HIV והיא למעשה פיתוח של טכניקה חדשה וייחודית.

GAMMORA פועלת באמצעות הגברת פעילות של אחד מחלבוני הנגיף, המובילה בסופו של דבר למוות מבוקר רק של התאים הנגועים ב- HIV ללא שום נזק לתאים בריאים.
ל- GAMMORA אין תופעות לוואי והיא אף מעלה גם את ספירת תאי מערכת החיסון, תאי CD4, סימן לשיפור במערכת החיסונית. ניתן לרכוש את התרופה ברחבי העולם מהמפיצה הרשמית שלה חברת פארמה מונדו.
בראשות ציון מדיקל עומד ציון עיני, ד"ר עינת פינקלשטיין משמשת כמדענית הראשית וד"ר אסמירה נפתלי, מנהלת הפיתוח. ציון מדיקל מאשרת כי החברה האיצה את ייצור החומר הפעיל בחברת פוליפפטייד המבוססת בסאן דייאגו, על מנת לעמוד בביקוש הכלל עולמי הגדל.