הישראלים עולים לסיפון: הפלגות הקיץ של "מנו ספנות" נחטפות

עם ביקוש שובר שיאים והזמנות לעונה הבאה כבר בעיצומה של הנוכחית – הישראלים משנים הרגלים ומעדיפים חופשה צפה על פני חופשה בטיסה

עונת ההפלגות של קיץ 2025 יוצאת לדרך – ונראה שהישראלים לא מחכים לרגע האחרון. בחברת "מנו ספנות" מדווחים על ביקוש גבוה במיוחד לחופשות בים התיכון, כאשר חלק מההפלגות לחודשים יולי ואוגוסט כמעט סולד אאוט.

"הציבור הישראלי שאוהב את הפלגות הנופש, שינה את הרגליו ומזמין הפלגות מוקדם מהרגיל. במהלך העונה מזמינים כבר לעונה הבאה. אנו עדים לביקוש גובר להפלגות" מציין מורן מנו, מנכ"ל "מנו ספנות".

הקיץ על קראון איריס: מחירים ומסלולים

יולי

סופ"ש 3 לילות ללרנקה, קפריסין – החל מ-381 אירו לאדם

4 לילות באמצע השבוע לרודוס ואגיוס ניקולאוס שבכרתים – החל מ-663 אירו לאדם

אוגוסט

3 לילות ללרנקה – החל מ-431 אירו

4 לילות לרודוס ואגיוס ניקולאוס – החל מ-695 אירו

5 לילות לרודוס, מיקונוס ואגיוס ניקולאוס – החל מ-679 אירו

7 לילות למיקונוס, וולוס-מטאורה, פיראוס (אתונה) וסנטוריני – החל מ-1,144 אירו

לא רק נוף: מה יש על הספינה

האונייה "קראון איריס" מציעה חוויית נופש מלאה על המים:
750 חדרים, 11 קומות, 5 מסעדות, 2 בריכות שחייה, בריכות ג'קוזי, קולנוע, מגלשת מים, חדר כושר, ספא, דיוטי פרי, קזינו, אולמות הופעות ומגוון מתחמי בילוי.

על הסיפון פועלים 650 אנשי צוות לשירותם של כ-2,000 נוסעים. התוכנית האמנותית כוללת מופעי בידור, להקות, מוזיקה חיה, פעילויות ספורטיביות וריקודים עם די.ג'יי. כמו כן, ניתן לצאת לטיולים מאורגנים מהנמלים עם מדריך ישראלי.

האוכל באונייה כשר תחת השגחת הרב יצחק דיין – הרב הראשי לקהילת סלוניקי, כולל נוכחות של משגיח כשרות ובית כנסת פעיל.

בעוד אלפי ישראלים אורזים מזוודות ומפליגים לנופש חלומי באיי יוון וקפריסין – ניתוחים פלסטיים הם כנראה הדבר האחרון שבראש שלהם. ואכן, נתונים חדשים מצביעים על ירידה מפתיעה בביקוש להליכים אסתטיים בישראל. האם זו תוצאה של שינוי בתפיסת היופי, או שפשוט כולם עסוקים יותר באריזת בגד ים מאשר בלבחור רופא פלסטי?

קיץ 2025: עונת ההפלגות של "מנו ספנות" יוצאת לדרך עם ביקוש גבוה במיוחד
צילום: מ.ל.ת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אהבתם את הכתבה? שתפו...

מה חדש?

תפריט נגישות