בלי בשר, עם טעם: מותג תחליפי הבשר INSDEAT מציג מתכון מושלם לפאד תאי עם רצועות בקר מן הצומח – טבעוני, עשיר בחלבון, מהיר להכנה
אם גם אתם מחפשים פתרון מהיר, טעים ובעיקר בריא לארוחת צהריים או ערב – פאד תאי רצועות בקר מן הצומח של INSDEAT עשוי להיות בדיוק מה שחיפשתם.
מותג תחליפי העוף, הבקר והדגים מבית "עוף הגליל", ממשיך להביא לחובבי המטבח הצמחי מנות מהירות להכנה שלא מתפשרות על הטעם.
המתכון החדש כולל רצועות בקר טבעוניות על בסיס חלבון מהצומח, בשילוב אטריות אורז, נבטים, בצל ירוק ורוטב סויה – תבשיל אסיאתי קלאסי, בלי טיפת בשר.
המנה, שהיא טבעונית לחלוטין וכשרה, מוכנה בפחות מ-10 דקות, ועשויה מחומרי גלם טבעיים, ללא רכיבים מהונדסים גנטית, עשירה בחלבון, ובחלק מהמוצרים גם ללא גלוטן.
רכיבים (למנה אחת):
1 חבילת רצועות בקר מן הצומח של INSTEAD (160 גרם)
1/4 חבילת אטריות אורז מושרות במים כשעה
2 כפות שמן בוטנים
1/3 חבילה נבטים
2 גבעולי בצל ירוק חתוכים למקלות
2 כפות רוטב סויה
2 כפיות סוכר
חופן בוטנים קלויים וקצוצים
צרור עלי כוסברה
1/4 צ׳ילי פרוס דק
1/2 פינגר ליים
אופן ההכנה:
1. במחבת חמה עם שמן בוטנים (או שמן צמחי אחר) מקפיצים את רצועות הבקר מן הצומח של INSTEAD.
2. מוסיפים את אטריות האורז עם מעט מאוד מהמים ומקפיצים למשל כ-2 דקות.
3. מוסיפים את הרוטב סויה עם הסוכר ומקפיצים כ-2 דקות נוספות.
4. מוסיפים את הבצל ירוק והנבטים ומקפיצים כ-2 דקות נוספות.
5. מקשטים בעלי כוסברה, צ׳ילי, פינגר ליים ובוטנים ומגישים.
INSDEAT – מהפכה טבעונית במטבח הביתי
המותג מציע כיום 11 מוצרים טבעוניים באיכות גבוהה, כולם כשרים וידידותיים לצרכנים שמחפשים פתרון מהיר ובריא – בלי לוותר על החוויה הקולינרית.
חיילים ומתנדבים? ירושלים מחלקת לכם 200 ש"ח מתנה – לרגל יום ירושלים

צילום: הדס ניצן

צילום: הדס ניצן

צילום: הדס ניצן