המפעל שמייצר כ-3 מיליון ליטר סירופ בשנה מודיע על הוזלה בשוק הקמעונאי, הסיטונאי והמוסדי – "מחזירים מחיר נוח לצרכן ביוקר המחיה"
חברת "אחוה", אחת היצרניות הבולטות בישראל של טחינה, חלוה ומוצרי מאפה, הודיעה על הוזלת מחירים משמעותית במוצרי הסירופ לשתייה מתוצרתה. החל מחודש מאי, מחירי בקבוקי הסירופ בנפח 4 ליטר יופחתו בשיעור של כ-5% ויוצעו לצרכנים בשוק הקמעונאי, הסיטונאי והמוסדי במחירים מוזלים.
הסירופ של "אחוה", בעל ריכוז גבוה של 65 בריקס, מיוצר בכשרות בד"ץ העדה החרדית ונחשב לאיכותי במיוחד – ומתאים גם למכונות ברד ביתיות ומקצועיות.
לדברי יובל מלאך, סמנכ"ל השיווק והמכירות של החברה, המפעל מייצר כ-3 מיליון ליטר סירופ ממותק מדי שנה ונחשב לשחקנית השלישית בגודלה בקטגוריה (אחרי אסם והחברה המרכזית). "אנו שמחים להוזיל את מחיר הסירופ לשתייה לצרכן לקראת הקיץ ולהחזיר את המחיר לנוח ומשתלם לצרכן במציאות קשה של יוקר מחייה ועליות מחיר של מוצרי מזון רבים".
נתוני המפעל
חברת "אחוה" מפעילה שלושה מפעלים באזור התעשייה באריאל ומעסיקה כ-265 עובדים. במפעל מייצרים מידי שעה כ-4 טון טחינה גולמית, המשווקת לכל רשתות המזון בישראל ולמרבית מדינות העולם.
פרטי המוצר
- מחיר מומלץ לצרכן: 30–33 שקלים לבקבוק 4 ליטר
- כשרות: פרווה, בהשגחת בד"ץ העדה החרדית ירושלים
- זמינות: ברשתות השיווק והחנויות המובחרות ברחבי הארץ
חיילים ומתנדבים? ירושלים מחלקת לכם 200 ש"ח מתנה – לרגל יום ירושלים

צילום: יעל האן

צילום: יעל האן

צילום: יעל האן