הגריל נפתח לכולם: דן אילת משיק את DAKOTA – מסעדת בשרים חדשה

DAKOTA – מסעדת גריל חדשה הפתוחה גם לאורחים חיצוניים צילום: סיון אסקיו

העשן עולה מהמעשנה: מלון דן אילת משיק את DAKOTA – גריל יוקרתי פתוח גם לאורחים מבחוץ, שף המלון אסף בוזגלו מוביל את המסעדה החדשה בבריכה הפתוחה, עם תפריט הכולל אסאדו עגל, צוואר טלה וסטייקים מקומיים – לצד יינות בוטיק ישראליים וקוקטיילים

מלון דן אילת מצטרף לטרנד מסעדות הבריכה ומציג את DAKOTA – מסעדת גריל חדשה ופתוחה גם לאורחים שאינם שוהים במלון. המסעדה, הממוקמת במתחם הבריכה הפתוחה של המלון, מציעה חוויית אירוח קולינרית עם תפריט עשיר של בשרים מובחרים, קוקטיילים ויינות מהשורה הראשונה.

המסעדה החדשה מנוהלת בידי שף המלון אסף בוזגלו, ומביאה אל הבריכה טעמים מהמעשנה: אסאדו עגל בברביקיו, צוואר טלה ברוטב הדרים, בקר מפורק, ועופות במרינדות מיוחדות. המנות מוגשות לצד רטבי צ'ימיצ'ורי וברביקיו, סלט קולסלאו, לחמניות טריות וקורנישונים.

בנוסף, מציעה המסעדה תפריט מנות פתיחה עשיר הכולל טרטר פילה בקר, טרטר טונה אדומה, סביצ'ה דג ים, ברזאולה עגל, סלט חסה לאליק, עלי רומנה עם ארטישוק, קרפצ'יו עגבניות ופסטה ארטישוק. במנות העיקריות תמצאו דג ים "פרפר" בשמן לימונים וצ'ילי, נקניקיות עגל טרי, שניצל עגל וינאי, המבורגר, סטייק סירליון וסטייקים מבשר מקומי.

גם חובבי האלכוהול לא יישארו אדישים: במקום מוגש תפריט יינות איכותי מיקבים ישראליים נבחרים, בהם יתיר, פסגות, רמת הגולן, קסטל, אבוהב ותשבי. לצד היינות, ניתן ליהנות מקוקטיילים מרעננים, בירות מהחבית ובבקבוק, משקאות קלים ושתייה חמה.

לרשות משפחות עם ילדים מוצע גם תפריט ילדים ייעודי.

במקום שבו כיבו את האור – הם מחזירים אותו: מרכז עיניים חדשני בברזילי

 DAKOTA – מסעדת גריל חדשה הפתוחה גם לאורחים חיצונייםצילום: סיון אסקיו
DAKOTA – מסעדת גריל חדשה הפתוחה גם לאורחים חיצוניים
צילום: סיון אסקיו

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אהבתם את הכתבה? שתפו...

מה חדש?

תפריט נגישות