• ביגוד והלבשה
  • תיירות
  • כלכלה ועסקים
  • לייף סטייל
  • אוירה לבית
  • טכנולוגיה וגאדג'ט
  • מזון ומשקאות
  • אירועים
תפריט
  • ביגוד והלבשה
  • תיירות
  • כלכלה ועסקים
  • לייף סטייל
  • אוירה לבית
  • טכנולוגיה וגאדג'ט
  • מזון ומשקאות
  • אירועים
  • ביגוד והלבשה
  • תיירות
  • כלכלה ועסקים
  • לייף סטייל
  • אוירה לבית
  • טכנולוגיה וגאדג'ט
  • מזון ומשקאות
  • אירועים
תפריט
  • ביגוד והלבשה
  • תיירות
  • כלכלה ועסקים
  • לייף סטייל
  • אוירה לבית
  • טכנולוגיה וגאדג'ט
  • מזון ומשקאות
  • אירועים
מתכון נהדר לסופ"ש חורפי – תבשיל קדרה עם ירקות שורש
ראשי » חם באתר » מתכון נהדר לסופ"ש חורפי – תבשיל קדרה עם ירקות שורש

מתכון נהדר לסופ"ש חורפי – תבשיל קדרה עם ירקות שורש

יוסי מיכאלשוילי ינואר 13, 2021 7:22 pm סגור לתגובות על מתכון נהדר לסופ"ש חורפי – תבשיל קדרה עם ירקות שורש

יש שאוהבים אותו ויש כאלה שממש מתעבים אותו, אבל אחרי תקופה קצרה שהייתה נראית כמו קיץ, החורף מראה סימנים של חזרה ויחד איתו הצורך לאכול משהו חם, וחשוב שיהיה גם טעים.

לפניכם מתכון נהדר לסופ"ש החורפי הבא עלינו לטובה. וברוח התקופה הוא אפילו די זול, כאשר המצרכים הדרושים ל-4 סועדים עולים עד 100 שקלים.

מצרכים:
1 נתח שריר הזרוע – טרי אירופי (מספר 8).
1 בקבוק יין אדום חצי יבש.
5 עלי דפנה.
10 עלי טימין יבשים.
50 גרם פלפל שחור גרוס.
4 כפות חרדל דיז'ון גרגירים.
100 גרם סוכר חום.
4 כפות רסק עגבניות.
4 ליטר מים.
1 כוס שמן.

כל העדכונים שיעשו לכם כיף! בלחיצה כאן ישירות לנייד

ירקות (לחתוך לקוביות גדולות):
5 גזרים.
1 כרישה.
2 בצל לבן.
2 בצל סגול.
1 בטטה.

אופן ההכנה:
למרוח את הבשר במרידנה שנכין מהחרדל, סוכר חום, טימין ופלפל שחור – להכניס למקרר לשעה.
לחמם שמן בסיר ולסגור את הבשר מכל כיוון ואז להוציא.

להניח בסיר את ירקות השורש פרט לבטטה ולהביא להשחמה.

רוצים לקבל עדכונים על כל מה שקשור לחיים הטובים? תנו לייק בפייסבוק בלחיצה כאן

להוסיף עלי דפנה ורסק ולערבב עד שהרסק נדבק לתחתית הסיר .

להוסיף יין ולערבב עד להורדת משקע ולהביא לרתיחה.

להוסיף את המים ולהביא לרתיחה.

כל העדכונים שיעשו לכם כיף! בלחיצה כאן ישירות לנייד

להוסיף את הבשר לבישול של 3 שעות על אש נמוכה.

בחצי שעה אחרונה נוסיף את קוביות הבטטה.

בתיאבון!

המתכון באדיבות שף יוסי חנוכה, קמפיין הבשר של האיחוד האירופי TASTE THE BEST.

התמונה באדיבות שף יוסי חנוכה, קמפיין הבשר של האיחוד האירופי TASTE THE BEST

© התוכן באתר מוגן בזכויות יוצרים. חל איסור להעתיק / לשכתב/ לצלם את התוכן, לרבות טקסט, פרסומים, ותמונות ללא אישור מפורש בכתב מבעלי האתר. 

בקרו אותנו באתרי קבוצת 'ופרצת תקשורת':

ירושלים – ירושלמים – כל מה שקורה בבירה: Yerushalmim.co.il

אשקלונים? גרים באשקלון? – אשקלנייעס – כל מה שקורה באשקלון: Ashkelnayes.co.il

אוהבים את החיים הטובים? כיף אתר צרכנות, לייף סטייל והתיירות של ישראל!

מעניין אתכם מה קורה באשדוד? אשדודים : Ashdodim.co.il

אוכל כיף

אודות המחבר

יוסי מיכאלשוילי להציג את כל הפוסטים של יוסי מיכאלשוילי


« פוסט קודם
פוסט הבא »
עקבו אחרינו

כתבות אחרונות באתר
  • בשיא הסגר ולצד משלוחי החיסונים: המשלוח הגדול ביותר של קנאביס רפואי נחת הבוקר בישראל
  • שלג החל לרדת בפסגת החרמון
  • עובד במשרד הבריאות עם גישה למערכות הכניס את גרושתו 4 פעמים לבידוד בלי סיבה. נעצר הבוקר
  • הפתרון הבריטי לקריסת המעבדות: בדיקות מהירות בבתי מרקחת
  • על דיקור סיני, פוריות והיריון: הרצאת זום בנושא תתקיים השבוע מטעם כללית רפואה משלימה פתוח לקהל הרחב
  • הגשם חוזר: מדריך מגן דוד אדום לחורף בטוח בימי הסגר 
  • מתכון נהדר לסופ"ש חורפי – תבשיל קדרה עם ירקות שורש
  • התחסנת הרווחת: ישראייר מעודדת חיסונים תעניק 50 דולר הנחה למזמינים חופשות לנוסעים שיתחסנו חיסון ראשון
  • יו"ר התאחדות מלונות ירושלים בפנייה לשרת התיירות: "יש להתחיל לגבש מתווה לפתיחת כלל המלונות ברחבי הארץ"
  • ציון כחול לפרי הירוק: טסקו מאשרת את בית האריזה לאבוקדו של "חקלאי גרנות" ליצוא הפרי לסניפי הרשת
כל הזכויות שמורות
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס