במשך שנים שמרו עליו כסוד – עכשיו בן & ג'ריס חושפים את המתכון המקורי לבצק העוגיות שכולנו אוהבים. הכנה קלה, תוצאה מושלמת
אם אתם ממעריצי הגלידה של בן & ג'ריס, בטוח שכבר התמכרתם לבצק העוגיות שלהם. עכשיו, לראשונה, חושפים במותג האמריקאי את המתכון המדויק של הבצק – בלי הגלידה. רק הבצק, נטו. מדובר באחד הסודות השמורים והאהובים ביותר – ועכשיו הוא פתוח לכולם.
שיתוף פעולה מתוק במיוחד
את המתכון מדגים רובי מיכאל בסרטון צבעוני וקליל, שמראה שלב אחר שלב כיצד להכין את הבצק הביתי, שמתאים גם לנשנוש מושלם וגם לאפייה. הבצק בטוח לאכילה גם ללא אפייה, כך שאפשר פשוט להכין, לשמור במקרר או במקפיא – ולשלוף בכל רגע של חשק למתוק.
המצרכים הדרושים:
כוס קמח לבן מפוסטר – 140 גרם
כוס סוכר חום דמררה – 200 גרם
120 גרם חמאה קרה
2 כפות שמנת מתוקה – 20 גרם
כפית תמצית וניל
חצי כפית מלח דק
חצי כוס שוקולד צ׳יפס – 75 גרם
שלבי ההכנה: 15 דקות בלבד
פיסטור הקמח: מחממים תנור ל־120 מעלות טורבו. מרדדים את הקמח בתבנית עם נייר אפייה, אופים 12 דקות ומערבבים באמצע. מצננים לטמפרטורת החדר.
הכנת הבצק: במיקסר עם וו גיטרה טורפים חמאה קרה וסוכר עד קבלת מרקם קרמי. מוסיפים שמנת, וניל ומלח. לאחר ערבוב, מוסיפים את הקמח המפוסטר ולבסוף את השוקולד צ'יפס.
הגשה: הבצק מוכן לאכילה מיד. ניתן לשמור בקופסה אטומה במקרר עד שבוע, או להקפיא לחצי שנה. רוצים עוגיות? פשוט אפו.
חקירה בארצות הברית: האם כספי ממשל ביידן מימנו הפגנות נגד נתניהו?

צילום: רובי מיכאל

צילום: רובי מיכאל

צילום: רובי מיכאל


צילום: רובי מיכאל