חברות התעופה הבינלאומיות חוזרות לנתב"ג: קמפיין מיוחד של רש"ת חוגג את החזרה לשגרה
שדה התעופה בן גוריון מתעורר לחיים חדשים לאחר שהודיעו חברות תעופה בינלאומיות רבות על חזרתן לפעילות בישראל. בין החברות שחידשו את הטיסות לנתב"ג: אייר פראנס, טראנסאוויה, לופטהנזה, אוסטריאן איירליינס, סוויס, יורוווינגס, ITA, ברסלס איירליינס, אייר אינדיאה, אייר בלטיק ועוד. זאת בעקבות השיפור במצב הביטחוני והפסקות האש בצפון ובדרום.

ברוכים השבים: קמפיין חדש חוגג את החזרה
לרגל חזרתן, רשות שדות התעופה השיקה קמפיין יחודי המברך את חברות התעופה הבינלאומיות ואת הצוותים השבים לפעילות בישראל. הקמפיין, המוצג על גבי מסכי ה"דיוטי פרי" בנתב"ג, מציין את חזרתה של כל חברה, כולל ברכת "ברוכים השבים" באנגלית ובשפת הלאום של החברה: צרפתית, גרמנית, איטלקית, הינדו, לטבית ועוד. הקמפיין, המותאם לכל חברה, יעלה ביום הגעתה ארצה. החברה הראשונה שזכתה לקבלת הפנים החמה של רש"ת היא אייר פראנס שחזרה לפעילות בישראל בשבת האחרונה. השניה היא טראנסאוויה החוזרת לנתב"ג היום.
היערכות ליום שאחרי: גיוס עובדים והגדלת קיבולת
ברשות שדות התעופה ממשיכים להיערך לעלייה הצפויה במספר הנוסעים בעקבות חזרת חברות התעופה. לצד הקמפיין החגיגי, רש"ת מקיימת קמפיין דיגיטלי נרחב לגיוס עובדים, בדגש על תפקידים בתחומי הביטחון והתפעול, הנדרשים לתמוך בצמיחה המואצת.
רק ליומיים: שבוע החלל במוזיאון המדע – חוויה אסטרונומית לכל המשפחה

צילום: סיוון פרג'

צילום: סיוון פרג'

צילום: סיוון פרג'
2 תגובות