מתכון לפלפלים קלויים ממולאים בגבינות ותבלינים.
באדיבות: חלי ממן מייסדת רשת תמיכה לאורח חיים בריא
אם אתם מחפשים מנה צבעונית, טעימה ובריאה שמתאימה לכל ארוחה – הפלפלים הקלויים האלה עם מילוי גבינות ותבלינים הם מה שאתם מחפשים. השילוב בין הטעמים העשירים של הפלפלים הקלויים לבין הגבינות העדינות יוצר חוויית טעם נפלאה ומרעננת.
מרכיבים
2 פלפלים אדומים קטנים
תרסיס שמן
כף בצל ירוק קצוץ
כף נענע קצוצה
כף בזיליקום טרי קצוץ
2 כפות גבינת כנען 5%
2 כפות גבינה לבנה 5%
2 כפות גבינה בולגרית 5% (רצוי למריחה)
פלפל גרוס טרי
מעט אגוז מוסקט
אופן ההכנה
1. רססו את הפלפלים בתרסיס שמן מכל הצדדים והניחו אותם על גבי נייר אפייה. אפו בתנור עד שהם רכים וזהובים. לאחר מכן הוציאו אותם מהתנור והניחו להם להתקרר.
2. כאשר הפלפלים מתקררים, קפלו אותם בעדינות והסירו את העוקץ והליבה עם הגרעינים.
3. בקערה, ערבבו יחד את כל חומרי המילוי: גבינות, ירק ותבלינים.
4. מלאו את הפלפלים בתערובת הגבינות בעדינות והניחו במקרר עד ההגשה.
בתאבון.