סלט קיסר עם רוטב אבוקדו חלומי: המתכון המושלם ליום האבוקדו הבינלאומי

חוגגים את יום האבוקדו הבינלאומי עם חקלאי גרנות

לרגל יום האבוקדו הבינלאומי, חברת "חקלאי גרנות" מציעה מתכון מיוחד לסלט קיסר עם רוטב אבוקדו וקרוטונים, שיעניק לכל ארוחה טעם קייצי ורענן.

"חקלאי גרנות", החברה המובילה בשיווק, מכירה והפצה של פירות וירקות לרשתות המזון, נחשבת ליצרנית ומשווקת האבוקדו הגדולה בישראל. לרגל יום האבוקדו הבינלאומי, החברה מציגה מתכון קל להכנה וטעים במיוחד של סלט קיסר עם רוטב אבוקדו וקרוטונים.

 מתכון: סלט קיסר עם רוטב אבוקדו וקרוטונים

הסלט מתאים לארוחת בוקר או ערב, מנת ביניים או כתוספת לארוחה זוגית או משפחתית.

מצרכים (ל-2 מנות):
– 2 לבבות חסה

לרוטב:

1 אבוקדו מוכן לאכילה של "חקלאי גרנות"
1 שן שום
1/2 כפית חומץ בן יין
1/4 כוס שמן זית
5 גבעולי בצל ירוק פריכים
מיץ מלימון סחוט אחד
קורט מלח אטלנטי

 לקרוטונים:

2 פרוסות לחם (רצוי חלה)
1 לימון פרסי
3 שיני שום מעוכות בקליפתן
1/4 כוס שמן זית

 אופן ההכנה:

הכנת הרוטב: בעזרת בלנדר מוט טוחנים את כל רכיבי הרוטב: אבוקדו, שום, חומץ, שמן זית, בצל ירוק, קורט מלח ומיץ לימון עד לקבלת מרקם חלק.
הכנת הקרוטונים: מערבבים את שמן הזית עם שיני השום המעוכות והלימון הפרסי. מברישים את פרוסות הלחם בתערובת, חותכים לקוביות ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות עד שהקרוטונים מזהיבים מכל הצדדים.
הרכבת הסלט: מפרקים את לבבות החסה ומפרידים את העלים. קורעים את העלים לפיסות ומניחים בקערת הגשה. מניחים על החסה את הקרוטונים, מוזגים מעל את הרוטב, מערבבים היטב ומגישים.

יום אבוקדו בינלאומי שמח.

יום האבוקדו הבינלאומי הוא הזדמנות מצוינת ליהנות מהטעמים הייחודיים והיתרונות הבריאותיים של הפרי האהוב "חקלאי גרנות" מאחלת לכל אוהבי האבוקדו יום טעים ומיוחד.

צילום: הדס ניצן

אחרי שכבר שבעתם, אולי יעניין אתכם לדעת קצת יותר על המאמצים של צה"ל ביו"ש, בכל זאת הצבא צועד על קיבתו, ובאתר חדשות ירושלים, ירושלמים, פרסמו היום את דבריו של אלוף פיקוד מרכז בנוגע לפעילות באזור.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אהבתם את הכתבה? שתפו...

מה חדש?

דילוג לתוכן