טעמתם פעם גלידה אבוקדו? שיתוף פעולה בין תאגיד 'צמח אבוקדו' ל'גלידיס' ב'מול כנרת' יצר טעם חדש של גלידה

שיתוף פעולה בין תאגיד 'צמח אבוקדו' ל'גלידיס' ב'מול כנרת' יצר טעם חדש של גלידה בטעם אבוקדו אשר ניתן להשיגה בחנות הגלידה כבר בימים אלו.

הגלידה החדשה מבוססת על אבוקדו מבית 'צמח אבוקדו' ומתכון ייחודי של 'גלידיס'. גלידת האבוקדו ניחנת בטעם הטוב והמוכר של אבוקדו בתוספת מרכיבים נוספים, והטעם: ייחודי, מרענן ומפתיע.

גלידה אבוקדו -צילום: ענבר אלמוז

אבי אייזנברג מנכ"ל תאגיד צמח אבוקדו: " צמח אבוקדו שמחה להגיש לציבור הצרכנים מוצרים ייחודיים, בעלי ערך מוסף וזאת במסגרת שיתוף פעולה חשוב ומבורך עם עסקים מקומיים. הרעיון של גלידת האבוקדו נולד מהרצון לחבר את העשייה שלנו לתושבי האזור והשייכות אליו, שכן הן אבוקדו והן גלידה הם מאפיינים קולינריים מרכזיים בעמק הירדן והאזור.

עוד נמסר מ'צמח אבוקדו' ובעלי ה'גלידיס', כי "בימים אלו אנו עובדים במשותף על יצירת מתכונים נוספים המבוססים על גלידת האבוקדו וקו המוצרים יכלול מגוון טעמים ושילובים מפתיעים".

הגלידיס' בצמח, צילום: ענבר אלמוז

אהבתם את הכתבה? שתפו...

מה חדש?

דילוג לתוכן