סתיו נעים עם פרימור: כך תכינו דייסה טעימה ועשירה

סתיו נעים עם "פרימור": מותג המיצים הסחוטים "פרימור" מגיש לרגל הסתיו מתכון לדייסה עשירה ומענגת: דייסת צ'יה רימונים

חברת "פרימור", יצרנית המיצים הסחוטים הטבעיים המובילה בישראל, מגישה יחד עם הבלוגרית אולגה טוכשר ("המרכיב הסודי"), מתכון לדייסה טעימה ומיוחדת, המתאימה למזג האוויר המתקרר: דייסת צ'יה רימונים.

הדייסה על בסיס מיץ רימונים סחוט טבעי, הידוע בתרומתו כנגד מחלות חורף ולחיזוק המערכת החיסונים. הדייסה מוגשת עם גרגירי רימון ויוגורט יווני ומתאים כארוחת בוקר או כמנת ביניים נפלאה.

צילום: אולגה טוכשר

מצרכים (לכ- 2 מנות):
4 כפות זרעי צ'יה
3/4 כוס מיץ רימונים סחוט טבעי של "פרימור"
1-2 כפות סירופ מייפל טבעי, לפי הטעם.

להגשה:
חופן גרגירי רימון
2 כפות יוגורט יווני

אופן ההכנה:
1. מערבבים היטב בקערה את זרעי הצ'יה, מיץ הרימונים והמייפל. מעבירים לקירור של חצי שעה או עד שכל הנוזלים נספגים בדייסה.
2. מערבבים שוב את הדייסה ומחלקים בין כלי הגשה.
3. מפזרים מעל גרגירי רימון, מניחים במרכז תלולית של יוגורט ומגישים מיד.

צילום: אולגה טוכשר

טירוף בנתב"ג: למעלה מ-2 מיליון נוסעים עברו בנמל התעופה במהלך חודש אוקטובר

אהבתם את הכתבה? שתפו...

מה חדש?

דילוג לתוכן