מתכון סתיו מנצח: סמבוסק מועשר בחלבון | הפרטים בפנים
עם בוא הסתיו, מציעה הרבלייף את גרסת הבריאות למאכל האהוב – סמבוסק. החידוש המרענן טמון בתוספת החלבון ההופכת את הסמבוסק המסורתי למועשר בחלבון, מזין ובריא. סמבוסק עשיר בחלבון:מרכיבים:לבצק: גביע יוגורט בטעם טבעי180 גרם קמח כוסמין מלא3 כפות מדידה אבקת חלבון או 2 כפות מדידה אבקת חלבון ו-1 אבקת מרק עגבניות גורמהחצי שקית אבקת אפיהקורט מלח2 … המשך לקרוא מתכון סתיו מנצח: סמבוסק מועשר בחלבון | הפרטים בפנים
כדי להטמיע, העתיקו את כתובת האינטרנט והדביקו באתר וורדפרס
כדי להטמיע, יש להעתיק ולהדביק את הקוד לאתר