לפתוח את הצום או לפינוק בסוכות? ספישל מאכלים וקוקטייל על בסיס מאכלי תישרי- רימונים, תפוחים ודבש
קניתם הרבה תפוחים לראש השנה? אתם אוהבים מאוד רימונים? מה עושים עם על הדבש שנשאר? ריכזנו עבורכם 3 מתכונים שווים במיוחד שיוגשו במהלך חודש חגי תישרי במסעדות המובילות בצפת וגם- אתם יכולים לנסות להכין בבית! הקונדיטורית של מלון הבוטיק וילה גליליי בצפת מיכל רווח ממליצה לפתיחת צום יום הכיפורים או לפינוק של בוקר בתקופה זו … המשך לקרוא לפתוח את הצום או לפינוק בסוכות? ספישל מאכלים וקוקטייל על בסיס מאכלי תישרי- רימונים, תפוחים ודבש
כדי להטמיע, העתיקו את כתובת האינטרנט והדביקו באתר וורדפרס
כדי להטמיע, יש להעתיק ולהדביק את הקוד לאתר