מתכון להכנת גלידת מאצ'ה מנטה: קפוא, קיצי, בריא, טבעוני וקל להכנה

לרגל השקת תה המאצ'ה בישראל, מומחי המזון של המותג 22 קרבון מבית אירני סחר, מציעים מתכון להכנת גלידת מאצ'ה בטעם מנטה. המתכון מתאים לקיץ הישראלי, טבעוני, טעים, בריא וקל להכנה ביתית.

גלידת מאצה
צילום: יח"צ

הגלידה מבוססת על מרכיב עיקרי ומזין שהוא אבקת תה המאצ'ה, העשוי מ- 100%  צמחי תה יפני טריים. אבקת המאצ'ה עשירה בנוגדי חמצון ומכילה כלורופיל, חומצות אמינו ואף מסייעת בטיפול אנטי אייג'ינג, הורדת לחץ דם,  סילוק רעלים מהגוף, ירידה במשקל והגברת הריכוז והזיכרון.

מרכיבים להכנת הגלידה: 400 מ"ל חלב קוקוס, 2 בננות קפואות, 5 כפות סירופ אגבה או סירופ מייפל, 2 כפיות מאצ'ה וחופן עלי נענע.

אופן ההכנה: להוסיף את כל המרכיבים יחד למעבד מזון או לבלנדר, לטחון ולערבב עד לקבלת תערובת חלקה ואחידה כמו שמנת רכה. יוצקים את התערובת לקערה ומכניסים למקפיא למשך מנימום 3 שעות ועד ללילה שלם.

תה מאצה
צילום: יח"צ

אפליקציית תיירות חדשה המשלבת משחק ומסלולים בארץ | כל הפרטים

דילוג לתוכן