חיזוק מדעי לכוחה הרפואי של הטחינה: מחקר חדש ביפן קובע – שומשום מונע פרקינסון
חוקרים מאוניברסיטת אוסקה סיטי ביפן, מצאו כי צריכה של שומשום יכולה להפחית את הסיכון לפתח מחלת פרקינסון על ידי מניעת נזק עצבי שמפר את האיזון של העברת מסרים בין תאי העצב לשרירים • מצאי המחקר העלו כי צריכת שומשום יכולה להפחית את הסיכון לפתח מחלת פרקינסון על ידי מניעת נזק עצבי. זאת, על ידי חומר … המשך לקרוא חיזוק מדעי לכוחה הרפואי של הטחינה: מחקר חדש ביפן קובע – שומשום מונע פרקינסון
כדי להטמיע, העתיקו את כתובת האינטרנט והדביקו באתר וורדפרס
כדי להטמיע, יש להעתיק ולהדביק את הקוד לאתר