מתכונים באדיבות Beko – מותג מכשירי החשמל לבית; והפעם: מתכון לעוגיות שוקולד צ'יפס

עוגיות שוקולד צ'יפס

בשבת הבאה יחול יום השוקולד צ׳יפס, כן… יש יום כזה, אבל עד אז קבלו מתכון טעים לעוגיות שוקולד צ'יפס.

מתכון לעוגיות צימוקים ושוקולד צ'יפס:

מצרכים: 140 גר' קמח, 100 גר' שיבולת שועל, 2 ביצים, אבקת אפייה, 5 גר' קינמון, חצי גר' מלח, חצי תפוח מגורד, 80 גר' דבש, 20 מ"ל חלב, 5 מ"ל תמצית וניל, 40 מ"ל חלב קוקוס, 80 גר' צימוקים וכמובן חופן שוקולד צ'יפס.

אופן ההכנה: מחממים תנור ל- 180 מעלות.

-מערבבים את החומרים היבשים (קמח, שיבולת שועל, אבקת אפייה, קינמון).

-בוחשים פנימה שמן, דבש, ביצים, וניל, תפוח, חלב, צימוקים ושוקולד צ'יפס (מוסיפים מספיק חלב כדי להרטיב את הקמח והשיבולת שועל) ויוצרים בצק שלא מתפרק.

-יוצרים מהבצק כדורים. מניחים את הכדורים על נייר אפייה על גבי תבנית ולוחצים אותם מטה בעזרת האצבעות.

-אופים במשך 12-15 דק' עד שהן קשיחות למגע ושיהיה בתאבון.

עוגיות שוקולד צ'יפס
צילום: יח"צ
המדריך המלא להגנה מהשמש באדיבות ד"ר להבית אקרמן

אהבתם את הכתבה? שתפו...

מה חדש?

דילוג לתוכן