בשבת הבאה יחול יום השוקולד צ׳יפס, כן… יש יום כזה, אבל עד אז קבלו מתכון טעים לעוגיות שוקולד צ'יפס.

מתכון לעוגיות צימוקים ושוקולד צ'יפס:
מצרכים: 140 גר' קמח, 100 גר' שיבולת שועל, 2 ביצים, אבקת אפייה, 5 גר' קינמון, חצי גר' מלח, חצי תפוח מגורד, 80 גר' דבש, 20 מ"ל חלב, 5 מ"ל תמצית וניל, 40 מ"ל חלב קוקוס, 80 גר' צימוקים וכמובן חופן שוקולד צ'יפס.
אופן ההכנה: מחממים תנור ל- 180 מעלות.

-מערבבים את החומרים היבשים (קמח, שיבולת שועל, אבקת אפייה, קינמון).
-בוחשים פנימה שמן, דבש, ביצים, וניל, תפוח, חלב, צימוקים ושוקולד צ'יפס (מוסיפים מספיק חלב כדי להרטיב את הקמח והשיבולת שועל) ויוצרים בצק שלא מתפרק.
-יוצרים מהבצק כדורים. מניחים את הכדורים על נייר אפייה על גבי תבנית ולוחצים אותם מטה בעזרת האצבעות.
-אופים במשך 12-15 דק' עד שהן קשיחות למגע ושיהיה בתאבון.
