INSDEAT מציג מתכון לתבשיל עוף עם פטריות – בלי עוף, אבל עם המון טעם

מותג INSDEAT צילום: הדס ניצן

מותג תחליפי העוף INSDEAT מציג מתכון קליל ומלא בטעמים – מושלם לארוחת צהריים או ערב

מותג תחליפי הבשר, העוף והדגים INSDEAT, מבית עוף הגליל, ממשיך להרחיב את האפשרויות לחובבי המטבח הצמחוני והטבעוני עם מתכון עשיר בטעמים: תבשיל עוף מן הצומח בתערובת פטריות. המנה, שמכילה רצועות עוף מן הצומח ומגוון רחב של פטריות ארומטיות, מציעה חוויית טעמים עמוקה ומספקת – וכל זה ללא בשר וללא מאמץ במטבח.

INSDEAT, המציעה 11 מוצרים טבעוניים איכותיים וכשרים, מביאה אל המטבח הישראלי אלטרנטיבות בריאותיות, ללא רכיבים מהונדסים גנטית, עשירות בחלבון, וחלקן אף ללא גלוטן. המוצרים מיועדים לבישול והגשה קלה, בדיוק כמו במתכון הזה – רק להפשיר, להקפיץ וליהנות.

המתכון: תבשיל עוף מן הצומח בתערובת פטריות

מצרכים (ל-1 מנה):

1 חבילת רצועות עוף מן הצומח של INSDEAT

½ חבילת פטריות שמפיניון

½ חבילת פטריות פורטובלו קטנות

½ חבילת פטריות מלך היער

½ חבילת פטריות יער (ירדן)

½ חבילת פטריות שימאג׳י

3 כפות שמן זית

½ בצל לבן פרוס

2 גבעולי תימין

2 שיני שום כתושות

קורט מלח ופלפל

לקישוט: 1 גבעול בצל ירוק

אופן ההכנה:

1. מחממים שמן זית במחבת לוהטת ומטגנים את פטריות השמפיניון, הפורטובלו והבצל עד השחמה.

2. מוסיפים את רצועות העוף מן הצומח וממשיכים לטגן עד להשחמה קלה.

3. מוסיפים את יתר הפטריות, התימין, השום והתבלינים, ומקפיצים יחד עוד מספר דקות.

4. מעבירים לכלי הגשה ומקשטים בבצל ירוק.

בתיאבון!

4.8 מיליארד ש"ח בשטח: המדינה מטפלת בלוחמים ובנפגעי הנפש מהמלחמה

מותג INSDEAT צילום: הדס ניצן
מותג INSDEAT
צילום: הדס ניצן
מותג INSDEAT צילום: הדס ניצן
מותג INSDEAT
צילום: הדס ניצן
מותג INSDEAT צילום: הדס ניצן
מותג INSDEAT
צילום: הדס ניצן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אהבתם את הכתבה? שתפו...

מה חדש?

תפריט נגישות