חגיגה קולינרית בלב תל אביב: מאמפנדס ארגנטינאיים ועד שוקולד מדובאי – כל הטעמים במקום אחד
תל אביב מתחדשת בחוויית שישי חדשה וטעימה במיוחד. יריד האוכל החדש בגן העיר מביא איתו את מיטב הטעמים ממטבחים שונים ברחבי הארץ והעולם. היריד מציע חגיגה קולינרית שמותאמת לכל חובבי האוכל – מטבעונים ועד קרניבורים, מאוהבי האמפנדס הארגנטינאים ועד למכורי המטבח הדרוזי שרוצים ליהנות מהטעמים המסורתיים בלי לצאת מהעיר.

מיטב הדוכנים ממטבחים שונים בארץ ובעולם: מהתבשילים הדרוזיים המסורתיים ועד אמפנדס ארגנטינאיים לוהטים, מהמאפים הבלקניים של "בורקס לוינסקי" ועד קינוחים מושחתים שאי אפשר לסרב להם. גם חובבי הטבעונות ימצאו פה חגיגה משלהם, עם דוכן אמפנדס טבעוני, שייקים טריים ושמן זית כתית מעולה הישר מהיצרנים המקומיים.' אוכל ביתי לשבת ואפילו דוכן שוקולד מדובאי.
בין הביסים, תוכלו לשוטט גם ביריד האמנים, שם יוצגו פריטים ייחודיים כמו תכשיטים בעבודת יד, אופנה בוטיקית, מוצרי קוסמטיקה טבעיים ועוד – חוויית קניות שתשלים את היום המפנק שלכם.
ולא רק אוכל וקניות – אווירה של חו"ל, כאן בתל אביב. בקומת המזרקה תתקיים הופעת ג׳אז חיה, שתמלא את האוויר בצלילים קסומים ותשלים את החוויה עם וייב אורבני-אירופאי שאין שני לו.

אז אם אתם מחפשים דרך מושלמת להתחיל את סוף השבוע, FOODY FRIDAY הוא המקום להיות בו. בואו רעבים, כי החגיגה הקולינרית מחכה לכם.
FOODY FRIDAY יריד האוכל של גן העיר
מדי יום שישי, החל מה-7 במרץ 10:00-14:00
קניון גן עופר (גן העיר לשעבר), אבן גבירול 71, תל אביב
הכניסה חופשית.
פורים 2025 בתל אביב-יפו: מצעד המשאיות, עדלאידע והפנינג לכל המשפחה

נערך בAI