יצרנית שמני הבוטיק "משק אחיה", הנבחר לשמן הזית הטוב בישראל, קיימה תחת מגבלות הקורונה הפקת אוכל ייחודית לסדרת שמן הזית הזני של ראשית המסיק החדשה של המשק • הצילומים נערכו בגן האירועים "גבריאל" בכיכובו של השף דוד ביטון, המשמש כשף של הגן היוקרתי הצפוי להיפתח בקרוב.
טרטר בר ים, אנטריקוט קונפי, פולנטה תירס לבן ופונדנט שוקולד, הם רק חלק מהמתכונים מעוררי התיאבון שהוכנו במסגרת הפקת אוכל מרהיבה שקיימה חברת "משק אחיה", לרגל השקת סדרת שמן הזית הזני של ראשית המסיק, שמני זית חדשים שנמסקו בבית הבד של החברה בישוב שילה.
הפקת האוכל, בכיכובו של השף דוד ביטון, התקיימה בגן האירועים החדש "גבריאל" בנס-ציונה, האמור להיפתח בקרוב. דוד ביטון, שעד לאחרונה ניהל את מסעדת "לה רג'ינס" שבמלון קינג דיוויד בירושלים, ונודע כמי שאירח את המנהיגים החשובים שהגיעו לביקור בישראל, משמש כיום כשף המנהל של גן האירועים היוקרתי החדש שבאיזור השפלה.
סדרת שמן הזית הזני ראשית המסיק של "משק אחיה" כוללת שמני זית מובחרים מסוגים שונים בהם פיקואל, סורי, קורנייקי, ברנע ועוד, כשלכל שמן ייחודיות של טעם, ארומה ושימושיות. לדברי רועי כרמי, מנהל השיווק והמכירות של "משק אחיה", שיתוף הפעולה עם השף דוד ביטון הינו ארוך שנים ולאור המומחיות שלו בשמן זני ובהתאמתו למטבח הישראלי, זה היה טבעי לחבור יחד ולשתף פעולה. לדבריו, הפקת האוכל תהיה חלק מקמפיין הפרסום של החברה לשנת 2021 ותלווה את השקת סדרת השמנים החדשה.