מתכון מיוחד לכנאפה משגע מהשף אסף גרניט היועץ האסטרטגי של רשת 'נעמן'

מרכיבים:
- 600 גרם שערות קדאיף
- 100 גרם חמאה מומסת
- 800 גרם גבינת מוצרלה
- 200 גרם פיסטוקים קלויים לקישוט
- כוס סוכר
- כוס מים
- חצי לימון
- כף אחת של מי ורדים

רשת נעמן כנאפה באדיבות אסף גרניט
הוראות הכנה:
- ממיסים את החמאה ומערבבים עם שערות הקדאיף
- מרפדים את המחבת בתחתית עם חצי מכמות שערות הקדאיף, יוצקים מעל את גבינת המוצרלה ומפזרים את שערות הקדאיף שנותרו
- שמים על אש נמוכה למשך 3 דקות, הופכים את הכנאפה ומשאירים על אש גבוהה 3 דקות נוספות
הכנת מי סוכר:

- מביאים לרתיחה כוס סוכר, כוס מים, מיץ מחצי לימון ומי ורדים ומורידים מהאש
- יוצקים מעל הכנאפה ומקשטים עם פיסטוקים קלויים מלמעלה