רוצים להפתיע עם קינוח טעים ומקורי וקל להכנה?

מתכון מיוחד לכנאפה משגע מהשף אסף גרניט היועץ האסטרטגי של רשת 'נעמן'

מרכיבים:

 

  • 600 גרם שערות קדאיף
  • 100 גרם חמאה מומסת
  • 800 גרם גבינת מוצרלה
  • 200 גרם פיסטוקים קלויים לקישוט
  • כוס סוכר
  • כוס מים
  • חצי לימון
  • כף אחת של מי ורדים
צילום: ישראל כהן
רשת נעמן כנאפה באדיבות אסף גרניט

הוראות הכנה:

 

  • ממיסים את החמאה ומערבבים עם שערות הקדאיף
  • מרפדים את המחבת בתחתית עם חצי מכמות שערות הקדאיף, יוצקים מעל את גבינת המוצרלה ומפזרים את שערות הקדאיף שנותרו
  • שמים על אש נמוכה למשך 3 דקות, הופכים את הכנאפה ומשאירים על אש גבוהה 3 דקות נוספות

הכנת מי סוכר:

 

  • מביאים לרתיחה כוס סוכר, כוס מים, מיץ מחצי לימון ומי ורדים ומורידים מהאש
  • יוצקים מעל הכנאפה ומקשטים עם פיסטוקים קלויים מלמעלה

 

אהבתם את הכתבה? שתפו...

מה חדש?

דילוג לתוכן