התפריט החדש של המסעדה הירושלמית: פיצה בוראטה, ריבת בצל, קרם ברולה חצילים, פריטי סטרטצלה
לה פיאדרה, מסעדת הפיצה הירושלמית הפועלת בשני סניפים בבירה, השיקה תפריט חדש המכיל מגוון פיצות בשיטה הנאפוליטנית – טאבון אבן המובער ע״י טאבון עצים. כמו כן, מכיל התפריט מגוון מנות דוגמת פסטה בטאבון, סלט פנצנלה, ברולה חצילים וקנולי. בשנת 2016 נפתח הסניף הראשון של פיצריית לה פיאדרה ברחוב אגרון בירושלים. השם LA PIEDRA נבחר ע״י … המשך לקרוא התפריט החדש של המסעדה הירושלמית: פיצה בוראטה, ריבת בצל, קרם ברולה חצילים, פריטי סטרטצלה
כדי להטמיע, העתיקו את כתובת האינטרנט והדביקו באתר וורדפרס
כדי להטמיע, יש להעתיק ולהדביק את הקוד לאתר