פרוביוטיקה לאבוקדו: פרס לתלמידות החממה האקולוגית עין-שמר על מחקרים פורצי דרך בחקלאות

האם שימוש בביו-סטימולנטים מבוססי פרוביוטיקה משפיעים על מדדי הצימוח ונפח השורשים של האבוקדו והאם חגבים יכולים לשמש כמקור חליפי לחלבון, הם המחקרים אשר קטפו את המקום הראשון בתחרות שקיים המכון הוולקני • המחקרים בוצע בחווה החקלאית בעין שמר בשיתוף מומחים לאבוקדו מ"חקלאי גרנות" וחברת "אמבר" תלמידות החווה לחינוך חקלאי "החממה האקולוגית" בעין שמר, בפיקוח המינהל … המשך לקרוא פרוביוטיקה לאבוקדו: פרס לתלמידות החממה האקולוגית עין-שמר על מחקרים פורצי דרך בחקלאות