פרוביוטיקה לאבוקדו: פרס לתלמידות החממה האקולוגית עין-שמר על מחקרים פורצי דרך בחקלאות
האם שימוש בביו-סטימולנטים מבוססי פרוביוטיקה משפיעים על מדדי הצימוח ונפח השורשים של האבוקדו והאם חגבים יכולים לשמש כמקור חליפי לחלבון, הם המחקרים אשר קטפו את המקום הראשון בתחרות שקיים המכון הוולקני • המחקרים בוצע בחווה החקלאית בעין שמר בשיתוף מומחים לאבוקדו מ"חקלאי גרנות" וחברת "אמבר" תלמידות החווה לחינוך חקלאי "החממה האקולוגית" בעין שמר, בפיקוח המינהל … המשך לקרוא פרוביוטיקה לאבוקדו: פרס לתלמידות החממה האקולוגית עין-שמר על מחקרים פורצי דרך בחקלאות
כדי להטמיע, העתיקו את כתובת האינטרנט והדביקו באתר וורדפרס
כדי להטמיע, יש להעתיק ולהדביק את הקוד לאתר